0 oy
164 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (8 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar son zamanlar çok fazla huysuz oldu . Ve tabi kaynanamgil hep sütün yetmiyor diyip duruyordu . Kendi kendilerine mama başlattılar çok az bir surelik verdiler. Ne desem de yanlış anlayıp başka yere çekip duruyorlar. Neyse geçen hafta hastaneye gittik ve doktora sordum uyumuyor aç mı diye o da bir hafta arayla takip et dedi . Bir haftada 120 gram almış sizce normal mi yoksa gerçekten sütüm mü yetmiyor . Son haftalar hiç uyumuyor zoran tam uyuttum diyorum hemen uyanıyor en uzun yarım saat uyutabiliyorum. Ve kızım 8 ay 6 günlük dogdu bundan dolayı mı böyle yapıyor .Uyumamasi normal mi 120 gram alması normal mi lütfen yardım edin yoksa deliricem.
Bebek Ayı 3 aylık olmasına 1 gün kaldı
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(45 puan) tarafından
Canım merhaba benimde kız tam bu aylıkken hep ağlıyordu uyumuyordu sürekli gogusumu sagdik sütüm az geliyordu sagdinmi hiç ne kadar geliyor? Doyurucu olmaya bilir sütun daha sonra mama verdim ondan sonra hiçbir şekilde huysuzlugu kalmadı mama vermekten korkma bir gün mama ver doyur karnını iyice öğün bak bakalım huysuzlugu devammi ediyor bunu ne kaynanan ne doktor bilemez senin bilmem gerekiyor 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 233 göst.
0 oy
1 cevap 224 göst.
0 oy
0 cevap 202 göst.
0 oy
1 cevap 130 göst.
...