0 oy
449 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (99 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 3 ay 7 günlük haftada 1 defa falan dışarı çıkarıyorum bebek arabasıyla sizler nasıl yapıyorsunuz neler önerirsiniz 

10 Cevaplar

0 oy
(2,198 puan) tarafından
2bucuk aylik bizde yeni cikmaya basladik hastane harici 5 defa ciktik.emmek istedigi icin çekiniyorum bide havalar cok sicak malum.eylulde daha cok cikaricam insallh.arabasinda gezdirince uyumayi seviyo gecede daha guzel uyuyo
-Reklam-
0 oy
(363 puan) tarafından
Sabah saatlerinde çıkarın bebeklerinizi güneş ve hava alsınlar. Bağışıklıkları güçlenir hemde rahatlarlar merak etmeyin çok güçlüler birşey olmaz aksine iyi gelir.
0 oy
(122 puan) tarafından

Benim kızım 4 ay 4 günlük her gün çıkarıyorum mutlaka çok sıcak olunca akşam üzeri çıkarıyorum,hem seviyor yaprakları filan aşırı mutlu oluyor hemde eve gelince uzun süre uyuyor <3 doktorum da her gün çıkar zaten kış geliyor evde kalıcak demişti.

0 oy
(250 puan) tarafından
Aralik dogumlu 40 ciktiktan sonra o zamanlr dada cikariyordum hava alsin diye bahar geldi hergun cikarttim guneste olmasada aksam ustu yada sabah saatlerinde hava aldirin bence
0 oy
(112 puan) tarafından
Sizdemi hafta da bir disari çıkıyorsunz hapis  hayati  gibi 
(99 puan) tarafından
Maalesef 1 defa bazen hiç çıkmıyoruz
0 oy
(427 puan) tarafından
4 aylik bebeğim kendi şehri dışında 4 farklı şehre gittik hava uygunsa haftanın çoğu günü çıkıyoruz 
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Allah askina haftada 1 disari cikarilir mi? Her gun cikarin. Hem daha rahat uyur. Emzirme ortusu alin onla emzirin. Cikmadan once emzirin zaten 1 saat turlasaniz yeter. Bu kadar korkmayin.
0 oy
(3 puan) tarafından
Bebeğim 42 günlük son 1 haftadır her gün çıkarıyorum Emzirme konusu beni de tedirgin ediyor o yüzden evin yakınlarında bebek arabasıyla gezdiriyorum bir problem olursa hemen eve dönebilirim hem daha rahat uyuyor hem de gaz çıkarmasına yardımcı oluyor.
0 oy
(29 puan) tarafından
3 ay 3 gunluguz ben nerdeyse hergun disari cikariyorum ill çocuğum 6 yasinda onu eve hapsedemem mecburen cikiyoruz ama cok iyi geliyor kucuk oglum da havaya alisti gibi yeni uyandiginda emziriyorum altini degisip gazini cikarip hemen bebek arabasina koyup cikiyorum 1 saat falan geziyoruz rahat park market falan kendinizi kasmayin haftada bir cok az kışın isteseniz de cikamazsiniz ve havalar cok guzelken sizinde ruhsal olarak sarj olmaniz lazım ya gunduz erken saatlerde yada aksam gunes battiktan sonra mutlaka disariyi değerlendirin kasmayin kendinizi anın tadini cikarin siz rahat olursaniz bebegeniz de rahat olur yormaz sizi.. 
0 oy
(3 puan) tarafından
Benim kış bebeğim var. O zamanlarda bile kışta en az haftada 3-4 kere çıkarıyordum. Şimdi 9 aylık yazın başından beri hergün uyandığında 7-8 arası her sabah parka gidiyoruz ve akşam yürüyüş yapıyoruz.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 414 göst.
11 Mart 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Sulem (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 403 göst.
0 oy
3 cevap 265 göst.
19 Şubat 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Candangul (204 puan) tarafından soruldu
...