0 oy
279 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (4 puan) tarafından
Kızlar dikislerim cok var kanama olduğu icin kanayan yeri de diktiler kendime temiz ve kuru bakıyorum bunun dışında iyilesmesi için önerisi olan var mı 
Bebek Ayı 1 hafta

3 Cevaplar

0 oy
(98 puan) tarafından

Eğer yara açık duş alıyorsanız bu zarar verebilir. Yara bantları var duş alırken kullanılan onlarda alın. Duştan önce dikişlerin üzerini mutlaka kapatın. Günde iki kez pansuman yapın. Pansuman yaparken hemen kapatmayın hava alsın biraz. Ani hareketlerden kaçının. Batikon harici bir şey dokundurmayın. Ben bir kaç kez bantları sıkı yapıştırmadım su kaçtı yaraya enfeksiyon kaptım hala acır yerleri. 15 gün sonra daha rahat olursunuz. Bebeğiniz Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun. Size de geçmiş olsun :)

-Reklam-
0 oy
(5 puan) tarafından
Benim de çok dikişlerim oldu ve kanamam çok fazla olduğu için iki defa bayıldım doğum sonrasında eve gelince baticon diye bir tendirtiyot ile her iki saatte bir sürüyordum on günde iyileşti yıkayıp kurulayın ve daha sonra sürün kısa sürede iyileşir inşallah.
0 oy
(53 puan) tarafından
Oncelikle gecmis olsun Rabbim bagislasin evladini.Her lavabodan sonra cok bastirmadan kurulamak. Mumkunse fon makinasiyla . Bir de batikon surmek iyi gelmişti.  Bi uzman da limonlu suyun agrilarima iyi gelecegini soyledi dediğini yaptım çok rahatladim. Gunde  2 bardak falan suya limon sıkıp icmistim.elhamdulillah . Kendini zorlama o surec dogumdan zor geliyordu bana . Kendini odakla 1 2 haftaya insallah hepsi gececek yavasca ipler dokulecek ve unutacaksin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 141 göst.
16 Nisan 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde kbrrk (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 382 göst.
5 Kasım 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Zehra Nur kara (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 184 göst.
16 Ekim 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde YeşimMasal (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 350 göst.
6 Ağustos 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Esila_agir (24 puan) tarafından soruldu
...