0 oy
430 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (38 puan) tarafından
Merhaba bnm bebek 14 aylik. 2 gündür koridorda salonda mutfakta yüzüstü tek yanaginin üstünde yere yatıp uzun uzun dalıyor. Pek efkarlı:) neden böyle yapar bilen var mı?
Bebek Ayı 14

8 Cevaplar

0 oy
(6,466 puan) tarafından
O esnada Sizi  duyuyor mu tepki veriyor mu 
(146 puan) tarafından
Benim kızım da çok sık dalıyor o esnada sesime tepki vermiyor fakat elimi gözüne kapatıp açıyorum dalması geçiyor o halde problem yoktur değil mi ?
(6,466 puan) tarafından
Problem olup olmadığını bilemem canim ama eğer sizi duymuyorsa ne bilim anı sese tepki vermiyorsa bence bir doktora göstermek gerekir. Eğer elinize tepki veriyorsa önemli olacağını düşünmüyorum yine de dikkatli takip edin
(146 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim takip edicem
-Reklam-
0 oy
(64 puan) tarafından
Benimkide yapiyor canim dalma var mi farketmedim ama uzanip yere yanagini koyup biraz bekliyo
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Ya benim kızımda 13 aylık oda yeni yapmaya başladı. Çok komiğime gidiyor valla o halleri ama bizimki öyle uzun uzun kalmıyor yerde biraz durup tekrar kalkıyor. 
0 oy
(233 puan) tarafından
Şöyle ki oyun esnasında hareket esnasında dalması var ve hareketleri yavaşlıyosa bu bi nöbet geçirme çeşidi. Absans nöbet deniyor. Ve o an size tepki vermez parmak şıklatmana bakmaz ismine dönmez. Bi süre sonra kendiliğinden tekrar hızlanır hareketleri ve kendisine gelir. Ama bunu keyfi bilinçli yapıyorsa sıkıntı yok 
(38 puan) tarafından
Aslında çok kısa bi süre uzanıyorum sonra devam :)) bunu yapanda çok bebek varmış yazılanlara gore :)
(233 puan) tarafından
Evet tabiki bazen ben bile yapıyorum valla :D sadece ne zaman bunun üzerine düşünmemiz gerekiyor ne zaman bu bizde bi şüphe uyandırmalı bu soruları yazdım size. Onun dışında keyfi yapabilir istediği kadar :)
0 oy
(3,586 puan) tarafından
Benim bebegim 2 yasinda yapıyor canim genelde eline oyuncak alir. Uzanır kendine kendine konuşur. Keyfi yapiyor. Ama daliyorsa oyle uzun uzun bir doktor ile konusun.
0 oy
(146 puan) tarafından
13 aylık kızım da genelde yorulduğunda yapar emeklerken uzanıp dalar gider ki benim kızım otururken de çok sık dalar gözleri fakat elimi gözüne kapatıp açınca düzelir , eğer o harekete rağmen düzelmezse nöbetmiş 
0 oy
(83 puan) tarafından
Benim kızım da 14 aylıkken birkaç hafta öyle yaptı. Çok tatlı geliyordu o hali. Sonra yapmadı. Şimdi 17 aylığız yapmıyor
0 oy
(9,206 puan) tarafından
Göz damlası ve size tepkisi yoksa epilepsi için bakılması gerekir. O anı videoya alın. Hafif bir sesle çocuğunuza seslenin. Size tepkisi yoksa yüzünü gözlerini özellikle çekin doktorun görmesi için. 

Ama size tepki veriyorsa sorun yoktur.. Yinede doktora da bir sorun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 104 göst.
9 Haziran 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde S.u. (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 248 göst.
0 oy
7 cevap 488 göst.
...