0 oy
226 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (10 puan) tarafından
Bebeğim 3 ay 15 günlük 1 haftadır uyku problemi yaşıyoruz uyuduğu zamanlar 15 dk ya da yarım saat akşamlarıda gece yarısına kadar hep ağlıyor uyumuyor. Böyle sorun yaşayan var mı?

4 Cevaplar

0 oy
(491 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
4 atagi boyle malesef
(10 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun o zaman. Eşimle ne yapacağımızı şaşırdık artık.
-Reklam-
0 oy
(18 puan) tarafından
Bizimde 3 ay 15 günlük 3 gündür gündüzleri yarım yamalak uyuyir..her akşam yıkayıp masaj yapıp emzirir uyurum. Ama 3 gündür bı ağlama krizi aman Yarabbi duyan çocuğun biseyi var sanir. Atak donemlerinden alışığım ama. Öyle zamanlarda sıkıca sarılıp saliniyorim evde. Sakın oluyorum ilk başta ve onunla konuşuyorum. Seni çok seviyirum herzaman yanındayım. Güvendesin meraketme. Aglayabilirsin ben sana hep böyle sıkı sıkı sarilacahim vs vs o an sadece bebeğe odaklanıp yanında olmaya çalışıyorum. Atak dönemlerinde büyüdükleri için eklemleri agriyabiliyor. Yada bizim gibi stresten vs ağlamak istemiş olabiliyor. O an ben en çok anneme sarilip hıçkırarak ağlamak isterdim o da onu yapıyor.

Size tavsiyem bebeği susturmaya ağlamasını bitirmeye çalışmayın. Bırakın sizin güvenli kollarınizda ağlasın rahatlasın. ( yabancı bı kaynakta okumuştum hamileyken işe yarıyor)
(10 puan) tarafından
Teşekkür ederim öncelikle cevabınız için. Bizde aynı şekilde yapıyoruz. Gündüz hep ilgileniyorum artık hiçbir iş yapmadan sadece ona odaklıyım. Akşamda eşim kucağından hiç indirmiyor yani dediğiniz gibi kendini güvende hissediyor demek ki çünkü kucağa alınınca susuyor. Ve dışarı çıkınca hiçbir şeyi yokmuş gibi oluyor.
Ama işte ağlamasına dayanamıyor insan üzülüyoruz bişey mi anlatıyordu biz  anlamıyoruz diye
(18 puan) tarafından
Anne olarak bunu sanırım ömür boyu hissediyor olacağız:) acaba bişeye ihtiyacı var mı diye diye buyuyecekler. Eminim elinizden geleni yapıyorsunuz kontrol edin altını, gazını karnını. El ayak parmaklarını bazen çorap içinde biseyler rahatsız edebilir.hicbiri değilse yapacak bişey yok.
Bizimki kucakta daha da ağlıyor:) içini çeke çeke. Dün en son balkondan dışarıyı izlerken sakinledi. Ama her günü güzel bu günler bidaha gelmeyecek diyorum kendime böyle anlarda. Zor ama tadını çıkarıyorum. Biz onlara değil onlar bize çok şey öğretecek anlaşılan. Öncelikle sabırlı olmayı:)
(18 puan) tarafından
Birde tabi bol bol bildiğim duaları okuyorum herzaman. Allah korusun yavrulamizi sağlıkla kolaylikla büyümeyi nasip etsin:)
(10 puan) tarafından
Amin, bende aynı şekilde sürekli okuyorum. Emzirirken falan uyuturkende hep kuranı kerim dinleterek uyuturum. Ama işte bir sıkıntıları oluncada ne yaparsak yapalım fayda olmuyor.
0 oy
(218 puan) tarafından
Vallahi atak falan inanmıyorum kimi çocugun hiç umurunda olmuyor ve mışıl mışıl uyuyor kimi çocuk uykuyu hiç sevmiyor daha huysuz oluyor benimki gibi 6 aylık oldu hala uyku yok bence çocuktan çocuğa değişiyor 
(10 puan) tarafından
Bizim ki bir kaç hafta çok iyi altını temizle karnını doyur tamamdır huzurlu uyur uyanır ama bazı günlerde işte belirttiğim gibi uykuya direniyor.  Allah hepimize kolaylık versin
0 oy
(186 puan) tarafından
Biz 14. Haftada başladık şuan 17 haftalığız sanki 2 gündür biraz atakta azalma oldu zaten 19.haftaya kadar sürüyormuş uykuya sürekli direniyor en fazla 40 dk uyuyordu gündüzleri Allah'a şükür 2 gündür 2 saati görüyoruz Allâh yardımcımız olsun en zor atakmış zaten 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 171 göst.
16 Aralık 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde eylrmcnr (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 263 göst.
4 Mayıs 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Gll22 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 568 göst.
6 Aralık 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Tansuuu (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 281 göst.
...