0 oy
261 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (11 puan) tarafından
Merhaba kızıma gecen hafta 1.5 yaş aşısı yapıldı. Ama hepatit A aşısı olmadığından bugün yine götürdük fakat hemşire Yanlışlıkla geçen haftaki karma aşıyı tekrar yaptı acaba bir şey olur mu. Bi bilgisi olan var mı
Bebek Ayı 18

5 Cevaplar

+1 oy
(3,549 puan) tarafından
Bu yüzden hemşire için soruşturma açılması lazım canim asi aralığı 2 ay olmasi lazim. 1 hafta çok kısa bir süre doktoru ile konuşun.
-Reklam-
+1 oy
(72 puan) tarafından
Şikayet edin hemşireyi normal bir durum değil. Doktorunuza başvurun karma aşı ağır bir aşi
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Bu nasıl bir hatadır şikayet edin, doktora muhakkak götürün ağır gelebilir çocuğunuza 
0 oy
(243 puan) tarafından
Allahtan söylemiş yanlış aşınyaptığını 
0 oy
(23 puan) tarafından
Bebeklere veya yetişkinlere A$ı yapılmamasını savunurken resmen aynı a$ıdan 2 defa yapıldığını duymak hayret ettiriyor. Lütfen dr Alişan Yıldıran hocayı dinleyin
(8,954 puan) tarafından
Mantık çerçevesinde yaklaşıp bu adamı nasıl destekliyorsunuz hiç aklım almıyor. Söyledikleri ne mantığa ne akla ne bilime uymuyor. Din sosuyla insanları kandırıyor. Sayesinde aşı olmadığı için risk altında olan, hastalığa yakalanan tüm çocuklarının Allah soracak hesabını. Çok yazık.
(23 puan) tarafından
A$ı olan bebekler a$ı olmayan bebeklere kıyasla daha çok hastalanıyorlar. Çoğu bebekler doğar doğmaz kronik hastalıklara yakalanıyor.. Eskiye kıyasla a$ı yaptırmayan ebeveynlerin sayısı arttı. Ve a$ı yaptırmayan ebeveynlerden ben hiç pişmanlık görmedim.. ama aşı yaptırdıktan sonra kendini sorgulayan çook anne babaya denk geldim.. Bilimi tanrılaştırıp her dedinileni yapmak sorgulamamak ne kadar mantıklı sizce?? Covid dönemi bilimin neye hizmet ettiğini gördük.. insanlara a$ı yaptılar ve şuan aşı olanlar hafif bir gripte covid olmuş gibi ağır geçiriyorlar.. sonra gençlerde kalp krizleri arttı diyorlar.. küreselcilerin şeytanı planları en iyi sağlıkta işler ama artık sağlıktan da istediklerini alamıyorlar iklimle yapay etlerle LGBT'yi yaymakla amaçlarına ulaşmaya çalışacaklar..
(8,954 puan) tarafından
Aşı olan bebeklerin daha çok hastalandışına dair bilimsel bir çalışma var mı elinizde? Doğar doğmaz kronik hastalıklara yakalanan bebekler aşılardan değil; çevre kirliliği, hormonlu gıdalar, hızla yayılan radyasyondan dolayı oluyor. Eskiye kıyasla aşı karşıtlığının artmasının nedeni aşı karşıtlarının topluma korku pompalaması. Aşı yaptırdım, otizme sebep oldu, aşı yaptırdım zekası geriledi vs diyen insanlar yüzünden ki böyle bir şey yok. Sen çocuğa saatlerce tv izlet, eline her fırsatta telefon ver ama ne aşıdan oldu. Yapmayın Allah aşkına. Bilimi tanrılaştırmak değil bu. Deney ve sonuçla kanıtlanmış veriye dayanarak karar almak. Covid aşısı gibi salgın döneminde kısa vadede ortaya çıkan bir aşıyla yıllardır uygulanan çocukluk dönemi aşıları bir değil. Siz çok yanlış anlamışsınız, havayla suyla yemekle LGBTİ olunmaz. İnsanların dersi yok da sizin çocuğunuz eşcinsel olsun diye uğraşacaklar. Size şunu sormak istiyorum. Alişan Yıldıran'ın topuk kanıyla ilgili görüşleri hakkında fikriniz nedir?

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 468 göst.
0 oy
0 cevap 69 göst.
4 Temmuz 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Özlem Altundağ (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 527 göst.
...