0 oy
406 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (122 puan) tarafından
tarafından kapalı

image

ne yaptıysam geçmedi doktora da götürdüm ama yok daha çok çoğalıyor lütfen yardım edin
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevaplar

0 oy
(107 puan) tarafından
Hametan sürün belki iyi gelir 
-Reklam-
0 oy
(98 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Mantar yayılması gibi duruyor. O yüzden gitmediyseniz eğer cildiyeye götürün. Daha da yayılmasın. Mantar kolay geçmiyor biraz inatçıdır. Sabırlı olun doktor duruma göre ilaç verir. Yada acile gidin orada baksınlar hemen bebek için kullanılacak ilaç verirler. 
(122 puan) tarafından
Gittik şimdi acilden geldim bişey yapmadılar doktoruna götürdüm doktoru mantar dedi üç hafta oldu pazartesi cildiye doktoruna götürecem ilçede oturyom o yüzden pazartesi yi bekleyecem
(98 puan) tarafından
Gidene kadar travazol krem kullanabilirsiniz. Ama çocuğun oraya dokunmaması lazım. Elini ağzına götürmeden uykuda falan sürebilirsiniz. Çok az miktarda sürün yedirin oraya iyi gelir. Yada tuzlu su ile temizleyebilirsiniz. Karbonatlı su ile temizleyebilirsiniz. Bakteriler ölsün. Bir miktar da olsa rahatlatır.
(97 puan) tarafından
Ya ama ben kıyamam buna nasıl huzursuzdur simdi yavrucum dile de getiremiyor canim deniz suyu bulma şansın varmi büyük kola kutusuna doldur sabah akşam çocuğun boynunu ve böyle kızaran yerlerini deniz tuzuyla yıka kurutma öylece bırak kendi kendine kuruduktan sonra da travazol krem sür ama uyurken sür sadece diğer taraflarına da dagitmasin kremi ve mantarı

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 866 göst.
0 oy
4 cevap 416 göst.
6 Eylül 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Tugbis18 (122 puan) tarafından soruldu
...