0 oy
72 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (814 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 6 aylık oldu 5 aylıkken dr tavsiyesi üzerine ek gıdaya başladım biberon reddi olduğu için birde uyanıkken yemiyordu uyuyunca duyurabiliyorum anca uyanıkken de bişeyler tattırmaya başla dedi, sebzeleri ve birkaç meyveyi bitirdim sayılır ama bebeğim tadını alır almaz kusuyor yani içinden öğürüyor ağız burun kusuyor nedendir bu acaba geçer mi hep böyle olmaz inşallah bişey vermeye korkuyorum ara verdim 3 gündür vermiyorum bişey 

1 cevap

0 oy
(108 puan) tarafından
Canım benim bebeğimde aylardır bu durumda uyanıkken asla yemez sadece uykuda yiyordu. Şuan 6.5 aylık doktor tavsiyesiyle 4.5 aylık olunca tadımlara başladık. Herşeyi öğürdü kabul etmedi zorla verdim (sadece tadım amaçlı.) İstemedi öğürdü uykuda yediği sütüde kustu. Ama pes etmedim . Şuan az az yemeye başladı. Ha yine yaşıtlarına göre çok az yiyor ama en azından kusmadan birşeyler yiyor. Tabi kustuğuda oluyor hala . Mesela bugun sebze püresi verdim .iki çay kaşığı yedi kustu . Üstünü değiştim az oynadım . Baştan verdim . 5-6 çay kaşığı yedi kusmadı . Denemeye devam et . 1.5 aydır deniyorum daha yeni yeni kabul ediyor . Kusuyor ama kusmadığıda oluyor en azından . 
(814 puan) tarafından
Ay vallahi strese giriyorum kusuvak diye bide burnundan da kusuyor geriliyorum
(108 puan) tarafından
Benimde öyle ağzından burnundan kusuyor. Reflüsü var . İlaç kullanıyoruz ama fayda etmiyor . Kustuğu için yemeyede korkuyor. Büyük ihtimal.sizinkide korktuğu için  yemiyordur.
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

...