0 oy
4,500 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (1,019 puan) tarafından
Kızlar meme reddi yaşıyoruz ve sütümün rengi yeşilimsi gibi tuhaf bişey. Aslında ben tadına ve kokusuna baktım , bana normal geldi fakat bebeğim sütün kokusundan bile tiksiniyor. Sağdığım sütü vermeye çalışınca öğürüyor. Tiksindiğini belli ediyor. Sağlık ocağındaki hemşireye sordum, iyi bir doktor bulursan sütünü analize gönderir dedi. Sütün o renk olması normal değil dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Bebek Ayı 10,5

3 Cevaplar

+1 oy
(6,550 puan) tarafından

Yeşil anne sütü: Bu, yeşil sebzeler, yosun ve diğer deniz yosunu türleri gibi tabletler veya doğal vitamin konsantreleri gibi büyük miktarda yeşil (hatta mavi) renkli yiyecekleri yemekten kaynaklanabilir. Gıda maddelerinde mavi boyalar bazen anne sütünün yeşil renklenmesine neden olur.

(1,019 puan) tarafından
Teşekkürler canım ama hiç beslenme alışkanlığım değişmedi. Hemşire belki enfeksiyon vardır dedi ama bende hiç enfeksiyon belirtiside yok. Belki birilerinin başına gelmiştir dedim.
(420 puan) tarafından
Sütünüzü sağıp dökün sık sık sonrA gelen süt normale dönebilir Aslinda emzirmeyi bırakınca oluyo beklediği için bozuluyomus arkadasimin öyle olmuştu
(1,019 puan) tarafından
İçmediği için sağdığım sütleri hep döktüm zaten.  Meme reddiyle birlikte sağmaya başladım , göğsümde hiç uzun süre süt beklemedi.
-Reklam-
0 oy
(190 puan) tarafından
Bebek emmediginde süt göğüste birikioya cok bekliosa eğer rengi degisiyo.benim oyle olmusti yesil degildi ama baya sariydi sagdikca ve emdikce düzeldi. Meme reddi de yapiomuz bmi uzun süre emmediyse ondan olabilirmi sagin bilac gün renk duzelirse duzelene  kadar.ama yinede doktora danismaktada fayda var tabi
(1,019 puan) tarafından
Günde 2 kere sağıyorum ama yinede değişmedi .
0 oy
tarafından
Meme reddi önceden başladıysa eğer bekleyen sütünüz iltihaplanmistir o da bebeğe zarar verir diye biliyorum. Bı Dr görüşün tabi bunlar benim naçizane fikrim. 
(1,019 puan) tarafından
Meme reddi yaşamaya başlayınca hemen sağmaya başladım. Beklemiş süt değil yani. Niye böyle oldu anlayamadım.
tarafından
Canm sanırım şundan da olabilir bebeklerin emdiği gbi sagamiyoruz. Onlar hepsini çekiyor sütun ama biz ne kadar sagsakta kalıyor içinde tabi en doğrusunu Dr söyleyecektir
(1,019 puan) tarafından
Elektrikli pompa ile sağıyorum . Hiç süt gelmeyene kadar sağıyorum ama tabiki kalıyor olabilir yinede
tarafından
Vlla canm anlatmana bakılırsa kalsa bile olmamasi lazm bilemedim :(
(1,019 puan) tarafından
Etrafta anlatınca herkes gebe olabilirsin diyor ama onuda bilmiyorum. Daha adet günüme 1 hafta var test yapsam çıkarmı acaba.
tarafından
Ben bir hafta kala test yapmıştım çıkmıştı basit gebelik testi alma su diğer gebelik testleri var hamileysen daha varsa fln en net o çıkarıyor 20 TL fln onlardan alırsan çıkar canım.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 846 göst.
0 oy
4 cevap 322 göst.
13 Kasım 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde kamberleraysegul (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 170 göst.
0 oy
1 cevap 200 göst.
6 Mayıs 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde sumosh34 (158 puan) tarafından soruldu
...