0 oy
128 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (774 puan) tarafından
Kızım 19 aylık hala beşiğinde yatıyor. Beşiği büyük ve büyüdükçe yan bariyerleri çıkarabiliyorum, normal yatak oluyor. Ama ben hala bariyeri kaldırmadım. Endişem, kendi uyanıp gece oraya buraya gitmesi, kendine zarar vermesi. Bu arada kendi inip çıkabiliyor, onda sorun yok. 

Siz ne zaman kaldırdınız? Nasıl önlemler aldınız? 

3 Cevaplar

0 oy
(3,585 puan) tarafından
19 aylik bir bebek icin erken 2 yaşından sonra bariyerleri kaldırman daha mantıklı gibi geldi. 
(774 puan) tarafından
İki yaş uygun sanırım. Şuanda hamileyim, beşik yüksekliğini de en aşağıya indirdiğim için uyurken koymam karnımdan ötürü yavaş yavaş zorlamaya başladı. O yüzden kaldırayım mı diye düşündüm ama erken sanırım.
(3,585 puan) tarafından
Anladim canim bence yukselt o zaman yanlarına ekstradan bariyer koy. Benim bebegim 26 aylik hala besiginde yatiyor. Ekstradan bariyer var. Diger yataginda da korumalık var. Yatakta döner. Düşer Allah korusun. Sizinkide dönüyorsa bariyer olmayınca duser.
(774 puan) tarafından
Ekstradan küçük boyutlu bariyer aldık, yatağına uygun. Sadece inip çıkabileceği kadar boşluk var. Uyurken düşme ihtimali yok, içim rahat ama uyanırda evi turlar, kendine zarar verirse diye korkuyorum. Bütün kapıları kapatmam lazım o da sıcak havalarda hiç çekilmiyor. Biraz daha büyümesini beklicem daha iyi olur.
-Reklam-
0 oy
(724 puan) tarafından
29 aylığa kadar beşikte yattı bariyeri kaldirmadim çok deli yatıyor diye , şuanda 1.5 ay oldu odasını ayırdım yanlarına yastıklar koyuyorum altada minder koyuyyorum düşerse üstüne düşsün diye  normal ranzada yatıyor bence sizinki çok erken biraz daha bariyerleri yatsın annesi en azından 2 yaşına kadar 
(774 puan) tarafından
Evet 2 yaş iyi sanırım. Küçük boyutta ayrı olarak bariyer aldık. Uyurken düşme imkanı yok, sadece inip çıkabildiği için gece bir yerlere girmesi korkutuyor.
0 oy
Profil image (207 puan) tarafından
Kaldırma bende hala kullanırım alalh korusun bebekler cok hareketli yere duser 
(774 puan) tarafından
Uyurken düşmesini engellemek için iki avuç ölçüsünde bariyer var ayrı olarak, düşmesi konusunda korkum yok.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 111 göst.
13 Aralık 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Habibe29. (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
0 oy
7 cevap 258 göst.
...