0 oy
197 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (70 puan) tarafından
Evimde nem bocegi var ve cildirmak uzereyim gordukce. 2 yasinda bebegim oldugundan ilac kullanmak istemedim. Camasir suyuyla ama baya yogun bir sekilde evin her yerini 3 gun sildim. Onun odasini sürekli havalandirdim ve de oynadigi oturma odasini az  sildm sadece. Kizimin burnu akiyor birkac gundur acaba camasir suyu etki etmis olabilir mi yoksa usütmusmudur bilemedim. Normal temizlikte camasir suyu kullanmayan zararlarini bilen bir kisiyim ama mecbur kaldim bocek ilacindan iyidir diye dusundum. Allerjik bir durum olabilir mi nasil anlayacagim onu da bilemedim. Basina gelen recrhbeli olan varsa diye yazıyorum. 

4 Cevaplar

0 oy
(3,522 puan) tarafından
Camasir suyunun kokusundan dolayi alerji olmus olabilir. Zaten atesi yoksa ondan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Benim bebegimde alerjik bir bebek alerjisi tuttuğu zaman ya burnu akar ya da burnunu çeker veya burnunu kaşır. Camasir suyu yerine sirkeli su ile silin veya karanfil, biberiye ve palmarosa yaglarindan karisim hazırlayabilirsiniz. Genelde akarlar icin bu yapılır belki nem boceklerine de çözüm olur. 
-Reklam-
0 oy
(6,397 puan) tarafından

image

Bu ilacı gönül rahatlığı ile kullanin eşim çalışıyordu bu firmada isterse bebek yalasın hic birsey olmaz kedi köpek yaşayan evler hep kullanıyor biz de yıllardır bu ilaç ile yılda iki kez evi ilaclariz 
0 oy
(386 puan) tarafından
Bu kahrolası böcekten benim evimde De var çamaşır suyu ile paspas edince böcekler dışarıya dökülüyor.sizin dairemiz de varsa apartmanda da vardır ilaclatinca bir süre kaybolur ama sonra tekrar geri gelir. Tecrübe ile sabit
0 oy
(3,758 puan) tarafından
Canim o bocek ilaclamadan gitmez ve zamanla cogalir. Evi guzelce ilaclayip temizleyin o surede de siz ve bebeginiz bi yere gidin. 

Bocek yemi tabletleri var onlardan alin dolap ,yatak altina falan atin yani cocugun alamayacagi yerlere. Surekli olsun evinizde.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 693 göst.
0 oy
0 cevap 71 göst.
11 Kasım 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde 1bebek1anne (291 puan) tarafından soruldu
...