0 oy
451 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (92 puan) tarafından
tarafından kapalı
Selamün aleyküm arkadaşlar

Ben şuan konuşsam gunlerce yazarım o kadar içim dolu. Size kısaca söylemek istiyorum. Biliyorum ki tanımadığım bı sürü arkadaşlarım var burda. Bana bı akıl verin. 

Eşimle arada tartisirdik ama hemen gelir gönlümü alırdı. Bu sefer 1 aylık bebeğimiz var ve doğumdan öncede sonrada hiç iliskiye girmedik oda saygı duydu. Ama bu son tartışma çok ileri gitti ve ağzına gelenini söyledi şoka girdim. Dayanamadım annem gile geldim bebeğimle. Ama hala aramıyor sormuyor. Afedersiniz paraya ihtiyacım vardı yazdım dönmedi.merak etttim başına bişey mi geldi diye aradım açmadı akşam aradım sonra dönüş yaptı kötü konusuyordu yine. Yani eşim eskisi gibi değildi. Ve şuan ayrılma noktasına geldik. Bebeğim var napaacam bilmiyorum kafayı yicem gibi. Daha 21 yaşındayım ama görseniz sanki daha büyük gibiyim 68kiloydum 50 ye düştüm. Bı yandan yuvamı kurtarmak istiyorum ama bakıyorum cabalamiyor istemiyorum diğer yandan. Ve annesi çok burnunu sokuyor bizimkiler aradı annesini rezil etti ama oda hemen eşimi arıyor sikayetimizi yapıyor eşimde bizden uzaklaşıyor. Şuan yuvamız paramparça o napiyo ne ediyor hiç bilmiyorum bebegimizi bile.merak edip aramiyor. Ailem bana sahip çıkıyor ama eş ne kadar kötü de olsa insan çok umursuyor çok yakıyor kafasına. Bu öyle değildi son kavga da çok değişti acaba soğudu mu yoksa biri mi var. 

Kalmışım öyle ortada. Psikolojim bozulmuş. Ve şaka gibi telefonumdan ona baktım beni engellemiş. WhatsApp tan. Bu ne demek oluyor yaa 

Kusura bakmayın çok uzun oldu ama derdim çok büyük bana bı çözüm söyler misiniz?
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 365 göst.
0 oy
7 cevap 411 göst.
13 Eylül 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Livanurun annesi (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 829 göst.
...