0 oy
108 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (131 puan) tarafından
salı günü 1 yaşına giriyor bebegim iki üc gündür istahı yok sabah aksam yediriyorum yemek istemiyor geceleri hic uyumuyor 6 tane dişi olcak çıkti cikacak şimdi aç nasıl durcaklar siz neler yaptınız bu durum da gündüz de uyumadi

1 cevap

0 oy
(774 puan) tarafından
Benim de diş döneminde çok iştahsız oluyordu. Sadece sevdiği şeyleri verdim. Çeşit yesin diye zorlamadım ya da tabağını bitirsin diye. Ne kadar yerse artık. Meyve yiyiyordu öyle eline veriyordum. Geçici bir durum olduğunu bilmek lazım sadece. Bide emzirdiğim için yine içim azıcık rahattı. 

Uyku konusunda da normalde yatağında yatıyor ama diş döneminde hep ağlayarak uyanıyordu o yüzden yanımda yaptırıyordum, daha az uyanıyordu. Son çare, eğer gece gerçekten çok ağrısı olduğunu anlayınca ağrı kesici fitil veriyordum. Hemen 10 dk da ağrısı kesiliyordu. 
(131 puan) tarafından
şuan bizim evdede ağrı kesici fitil var vermek ne kadar dogru bilmiyom geceleri dogru düzgün uyumuyi saat basi kalkiyor diş jeli diş granülü agri kesici verdigim halde geceleri uyumuyor. bu fitili versem mi bilmiyom popodan veriliyor galiba uyumadan once versem gece uykusu kesilsin istemiyorum siz nasil yaptiniz
(774 puan) tarafından
Fitil de aslında aynı şurup gibi sadece daha çabuk etki ediyor. Diş jeli ve granülü hiç kullanmadım. Onun yerine gün boyunca silikonlu diş kaşıyıcıyı buz dolabında bekletip eline veriyordum. 2 tane olduğu için biri ısınınca diğerini veriyordum. Soğuk kompres diş ağrısına iyi geliyor. Fitili de dediğiniz gibi ben de uyumadan önce verdim. Bayağı işe yaradı bizde.
(131 puan) tarafından
bende bi saat önce verdim aksam 9 da uyuyo bakalim etki edecekmi yine sürekli kalkacakmi
-Reklam-
...