0 oy
112 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (112 puan) tarafından
Merhaba bebeğim 51 günlük, günde 2-3 defa ciddi anlamda ağlama krizine giriyor, karnı sertleşiyor gazla birlikte kakasını yapmaya çalışıyor, yarım saat kadar sürüyor ama o esnada o kadar canı yanıyor ki benimde ömrümden ömür gidiyor. Birkaç farklı gaz damlası kullanıyoruz, hekime söyledim durumu bir yorum yapmadı. Bu durum neden olur yaşayan var mı? Az önce Mommy's bills damla vereyim derken genzine kaçtı ne kadar sıvıymış kıvamı bu damlayı kullanan var mı? Yani kurtuluş olsun diye başvuruyoruz bir şeylere o da sıkıntı çıkarıyor. Çok zor durumdayım ne yapacağım bilmiyorum. Bebeğime yardımcı olamamak beni mafediyor. Bizim gibi sorun yaşayan var mı? Püskürtme şeklinde ağlama kriziyle gelen kaka ve gaz diyebiliriz. Öneriniz, tecrübeniz? 

3 Cevaplar

0 oy
(21 puan) tarafından
Bebegın süt ürünlerine alerjisi olabilir

Bir kac gun süt ürünü yeme 

Düzelirse 

Ona göre test yapıyorlar damla verıyorlar
-Reklam-
0 oy
(2,181 puan) tarafından
Benimkide puskurterek yapiyo o normal ama cok aglamasina uzuldum popusuna zeytinyagiyla masaj yapsan rahatlar belki.o kadar damla kullanmakta iyi degil probiyotikte kullaniyimusun bizim hic ihtiyacimiz olmadi ama bagirsaklari duzenliyomus senin durumunda olsam kullanirdim.anne sutu aliyosa sabah aksam kimyon cayi icebilirsin ben 2 ay ictim ne gaz ne kaka problemimiz kalmadi.gunde birkac kere gaz cikariyorum artik herseyini kendisi yapiyo 3 aylik
0 oy
(9,131 puan) tarafından
Öncelikle gaz bağırsağa ulaşmadan çıkarmak gerek yoksa gaz damlası bir kurtarıcısı değil asla.

Çocuk emerken araçlarda gazını çıkarmak gerek ve her emme sonu ve ara ara. Yoksa bağırsağa ulaşan gaz 2 gün rahatsızlık vermeye devam eder. 

Ağlama nedeni kendinizi düşünün tuvalet ve gazınız var son raddeye gelince karın ağrınız olur tuvalete gidemediginizi düşünün. 

Bebeklerde kasları tam kullanıp çıkarmayı bilmediği hareket edip gazı aktif hale getirmediği için ağrı çeker. En son çıkana kadar. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 298 göst.
22 Mart 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde İkra66 (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
19 Ekim 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Duyguemine (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 218 göst.
1 Haziran 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Bena (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
...