0 oy
293 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (17 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bebeğim gayet normal bir bebekken ailem daha yeni bana bebeğin hiç büyümediğini söylediler. Sağlık ocağına gittim. Olması gerekenden uzun dediler. Ailem dedikleriyle kaldı. Şimdi de bebek kilo aldı. 2 ayı geçtiğinden beri de daha sık emmek ve uyumak istiyor. Ben de reddetmiyorum. Şimdi de bu çocuk obeziteye gidiyor dediler. Kafayı yiyeceğim gerçekten. Kaç saatte bir ne kadar emzirmeliyim? Kimseyi duymamaya devam mı etsem????
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(70 puan) tarafından
Benim kızımda 2.5 aylık olacak haftaya memeyi ne zaman isterse o zaman emiyo milletin sözüne bakıp çocuğu sütten ihmal etmeyin bebeğinize vereceğiniz en büyük miras anne sütü obez ne demek ya minicik yavruya bu şekilde milletin lafı ile hareket etmeyin emzirebildiğiniz kadar emzirim 
Profil image (350 puan) tarafından
Soru kapandığı için buradan yazıyorum şunu mutlaka yapmalısın ki aynısını bana da dediler. Yok kucağına alma kokuna alışır yok her anladığında meme verme yok bilmem ne zayıf yok kilolu... duymazdan gel tamam öyle yaparım de geç ya da .. umursama strese sokmama değmez kendini. Sonuçta bir kere bebek olacak en güzel şekilde geçirmeye bak . Mesela benim bebeğimde ilk doğduğunda zayıftı zayıf dediler. Simdi kilolu diyorlardı ki yürüsün zayıflar. Ama zayıflamadı, şimdi de diyorlar memeden kes zayıflar.. insanlara anlam veremiyoruz bazen umursama duymazdan gel ben öyle yapıyorum kafa sallayıp geçiyorum
(2,176 puan) tarafından
Soru kapanmis ama sen kimseyi dinleme ne zaman isterse ve ne kadar emmek isterse emzir. Bunun bi sirasi yok. Ne kadar sık emerse o kadar kilo alir ki anne sutu obez yapmaz. Kimseye kulak asma herkes bisey der. Benim iki cocugumda anne sutuyle beslendi hepte istedikleri kadar emzirdim. Su kadar saatte bir emziriym yapmadim. Kilolari da hep coktu. Ilk oglum 5,5 yasinda suan zayif. Yani o kilo kalmiyo.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 736 göst.
17 Ocak 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Brnozn (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,224 göst.
19 Temmuz 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde est16 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 152 göst.
0 oy
3 cevap 277 göst.
10 Ocak 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Aras'ım (380 puan) tarafından soruldu
...