0 oy
234 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (73 puan) tarafından
Merhaba kızlar kızım 18 aylık olmasına 6 gün var ve 1 aydır yapışık yaşıyoruz resmen kucağımdan inmiyor belim kopuyor artık hafif de değil yanından ayrılsam ağlıyor yırtıyor kendini tuvalete beraber gidiyoruz zaten bu aylar mı böyle acaba ne zaman biter tecrübeli anneler ve böyle olunca bir yol izliyor musunuz?
Bebek Ayı 18

6 Cevaplar

0 oy
(3,760 puan) tarafından
23 aylik tum gun tepemde. Koltukta otururum tepeme ,kucagima gelir. Yere otur oyuncak oyna der. Anne sen oyna diyo. Mutfakta yemek hazirlarim pacalarim da gezer. Sabah 1 saat kahvalti hazirladim. Dur yapma ,etme,elleme ,ocaga eller,tezgaha cikmaya calisir. Dolaplari bosaltmak ister,tezgahta bisey gormesin hemen ceker. 
(73 puan) tarafından
Allahımm ‍♀️ o aylara kadar sürüyor demek Allah yardımcımız olsun ne deyim
(3,760 puan) tarafından
Bence artarak devam ediyo. Evde canları sıkılıyo bize sariyolar.
(6,399 puan) tarafından
Ay aynı benim oğlum kendi oynamadığı gibi bide bana anne oyna diyor :) 23 aylık oğlumda evin içinde el ele tutuşarak yürüyoruz canim gerisini sen düşün:)
(3,760 puan) tarafından
Ben cok bunaliyorum tum gun boyle :(
Esim bugun gelirken oyuncak almis acti anne oyna diyo :( ayy dedim o senin sen oyna baban sana almis:D
Benimki de oturdugumu gorsun hemen kucagima gelir kafamla sacimla falan oynar.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sanırım biz erken başladık. 14 aylık şu an. Tuvalete girmek o kadar lüks bir şey geliyor ki bana. Anca uyuduğunda rahat ediyorum. Diğer türlü dediğin gibi yapışık ikizim. Bazen eşime diyorum kendi kuyruğumu doğurmuşum sürekli ya peşimde ya kucağımda. Bir sal beni diyesim geliyor artık. Bir de fıtık var kucağımdayken ağlayasım geliyor acıdan. 
0 oy
(144 puan) tarafından
Yapma yaa. Bu hafta yaşına giriyo. Oğlum demekki. Bu aralar başladı yavaştan. Kucağımdan inmiyo sürekli beni istiyo. Hmmm demekki aylarca gidiyo bu 
(73 puan) tarafından
Korkutmak istemem ama evet 3 yaşına kadar sürüyormuş sanırım
0 oy
(2,362 puan) tarafından
16 aylık kızım da öyle mutfakta tabure koyuyorum tezgahta oyalaniyor Wc de ağlasa da kapının önünde bekletiyorum hep bi pacamda
0 oy
(700 puan) tarafından
22 aylık öyle peşimde. Oyun oynasa oyna diye elimden tutup otur diyor. Tuvalete beraber giriyoruz yokda yer gok inliyor. Ya bana bakip gider ha da çamaşır makinesine çamaşır koyar. Mutfakta tabure de bakar eğer tezgahta işim çoksa tezgahta otururm ya birseuler yapar ya da eline birsey veririm onu yer.
0 oy
(12 puan) tarafından
Benim oğlum 19 gün sonra 24 aylık olcak 2 yaşına girecek 2 hafta oldu sütten kestim onu bizim de durumlar aynı hep tepemde kucağımda lavaboya gittiğimde de benimle geliyo yapışık ikizler gibiyiz bizde sabır taşı kullandım sütten kesmek için şimdi kendi kendine biberonunu alıp içip uyuyor tek başına ama benden ayrılmıyor naparsam yapayım hep yapışık ikizler gibi tepemde benimde belim kopacak gibi ağrıyor ama sanırım yapacak Bir şey Yok çizgi film açıp önüne yiyeceği şeyler koyun dikkatini dağıtacak şeyler mesela ben bazen öyle yapıyorum temizlik yemek vs yoksa asla yaptırmıyor hepimizin sorunu aynı sanırım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ben de kendi kendime diyorum sağlığı yerinde olsun iyi olsun da hep yapışık ikizler gibi olalım diye 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 136 göst.
0 oy
0 cevap 70 göst.
0 oy
1 cevap 126 göst.
25 Nisan 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Lorin2021 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 382 göst.
7 Aralık 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Frezya (1,547 puan) tarafından soruldu
...