0 oy
201 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (18 puan) tarafından
Merhaba, kızım artık 25 aylık ve hala 5 kelimeden fazla konuşmuyor. Konuştuğu zaman da sanki Korece konuşuyor o kadar anlamsız ki. İstediği şeyler için elimi tutup götürüyor. 

Bazı komutları yerine getiriyor basit şeyleri. Ama genel olarak beni anlıyor mu bilmiyorum . Bazen bakıyor isme bazen bakmıyor. 

Böyle olan var mı acaba.
Bebek Ayı 25

3 Cevaplar

0 oy
(2,180 puan) tarafından
Ekran izliyor mu? Eger ekranla hasir nesir ise konusma geriligi oluyor. Telefon tableti kesin, bol kitap okuyun. Bir de istedigini isaretle anlatiyosa da ne istedigini sorun konusmaya tesvik edin. Direk istedigini yapmayin.
(18 puan) tarafından
Televizyon izledi son 6 aydır baya izledi. Onun haricinde çok ilgileniyorum ve teşvik ediyorum sürekli sosyal ortamdayiz.
-Reklam-
0 oy
(6,410 puan) tarafından
Öncelikle bu süreçte herhangi bir doktor ile görüştünüz mu bu durumu yani onlar size herhangi bir bilgi vermedi mi genellikle bu yaş grubu ikili üçlü cümleler kurup dertlerini anlatacak kıvama geliyorlar . Televizyon falan mı izletiyorsunuz 
(18 puan) tarafından
Görüştüm normal dedi Televizyon izledi son 6 aydır baya izledi. Onun haricinde çok ilgileniyorum ve teşvik ediyorum sürekli sosyal ortamdayiz.
0 oy
(3,790 puan) tarafından
Canim doktora goturdun mu ? 

Bebeginin ayina gore dil gelisimi normal degil. Artik cumle kurmasi gerekir en azindan cogu kelimeyi soylemeli ve 2 kelimeli cumleler kurmali. 

Bazi bebekler gec konusabilir,genetik faktor soz konusu olabilir. Bu ihtimaller de soz konusu. Ama dil gelisiminde kritik donem vardir. Bu surecte doktor kontrolunden gecmelidir herhangi bi sorun var mi once bu bilinmeli. 

Onun haricinde ekran izliyosa hemen kes. Kitap oku ,yaptigin herseyi anlat. Bisey istedigin de anlamamis gibi yap ne istiyosun soyle de. 
(18 puan) tarafından
Götürdüm normal dedi doktor. Televizyon izledi son 6 aydır baya izledi. Onun haricinde çok ilgileniyorum ve teşvik ediyorum sürekli sosyal ortamdayiz. Gene de konuşması yok

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 194 göst.
26 Mayıs 2021 4-6 yaş arası çocuklar kategorisinde Zynpp4535 (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 249 göst.
15 Mart 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Nehir27 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 639 göst.
0 oy
1 cevap 476 göst.
...