0 oy
96 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (7 puan) tarafından
Merhabalar,

Oğlum 1 hafta sonra 8 aylık olacak. Doğduğu günden itibaren kusma problemimiz var. Günde 5-6 defa giysi değiştiriyoruz. Bazen yetişemeyip ıslak yerlere bez koyuyorum. Ağız bezleri herhalde 80-90 tane vardır. Doktorumuz 9.aya kadar olabilir dedi. O kadar kusuyor ki doğru düzgün midesinde bişey kalmıyor ve kilo da alamıyor. Evden çıkmaya korkar oldum, ıslak olup üşütecek diye.

Böyle bir durum yaşayan veya çevresinde gören duyan bilen var mı? Var ise; ne zaman tamamen düzeldi? Siz neler yaşadınız? Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bebek Ayı 7 buçuk

1 cevap

0 oy
(362 puan) tarafından
Yani bı çocuk gastroenteroloji bölümüne gitmenizi öneririm reflusu olabilir ve buda  kilo aldırmaz kendi oglumdan biliyorum
(7 puan) tarafından
Doğduğunda kusması olduğu için reflü, geçer demişlerdi. Maalesef devam ediyor. 9.aya kadar bekleyelim madem, olmazsa da dediĝiniz bölüme gideriz, teşekkür ederim. Kilo almıyor, persentilde ya alt sınırın altında ya da alt sınırda çıkıyor hep. Oğlunuzun geçti mi zamanla peki?
(362 puan) tarafından
Yani şöyle biz sıvı şekilde beslenmiyoruz hep püreli şekilde öyle olduğu içinde reflü olma ihtimali çok dusuyor yani 2 ayda iki kilo aldı mesela onun oncesinde bende emzir emzir kilo almiyodu hiç ama kaşık la beslenmeye püreli beslenmeye geçince kilo aldı , sizinki ile kıyaslayamam çünkü bizim sıkıntılar başka cigere kaciyodu sıvı şekilde beslenirken felan o yuzden püreli beslenmelere geçtik canım geçmiş olsun
(7 puan) tarafından
Anladım canım, biz de püreli besleniyoruz ama ne çare. Midesinde bişey kalmıyor. İnşallah düzelir
(362 puan) tarafından
İnşallah canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 102 göst.
30 Mayıs 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde fbgizmo (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
8 Haziran 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Haticegndgms (446 puan) tarafından soruldu
...