0 oy
99 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (101 puan) tarafından
Bebeğim 8 aylık dün gece ateş başladı. Sabah götürdük doktora hafif boğazı kızarık dedi günde 4 defa carpol vermemi söyledi.kizim carpol içince kusuyor ne yapmalıyım sizler hastalıkla nasıl mücadele ediyorsunuz.

2 Cevaplar

0 oy
(1,369 puan) tarafından
Beni 6aylık kuzu.da çok hasta, ablamızdan geçti, 5gün oldu ne gece ne gündüz durmuyor ağlamaktan mahvoldu,  aldık bugün doktorumuza nice minnet baktırdık acile götürmek istemedik, antibiyotik asla kullandırmak istemiyor, grip ilaçları da önermiyoruz küçük die en azından 1yaş olmadı lazım dedi, balğam ve nefes almayı kolaylaştırmak için Bi şurup yazdı sabah akşam yarım ölçek 5gün kullanıncaz isterseniz resmini atayım güvendiğimiz bir doktor. Tabi sizde balgam ve öksürük şikayeti var ise.. 
(101 puan) tarafından
Siz fotoğraf atın suanlik şikayet yok ama olursa doktoruma sorup kullanırım
-Reklam-
0 oy
Profil image (718 puan) tarafından
Benim kiziminda öyleydi hafif kızarıklık var dedi 2 gün sonra öksürüğü arttı çok tıkandı. 14 aylık oglumada geçti dün sabah sabah ettik bugün ikisininde götürdüm antibiyotik verdi. Özellikle oğlum baya sesi soluğu kesildi balgam birikmis. Boğazı baya kızarıklık dedi. İnsaAllah bir iki güne iyi olurlar. Sende kusuyorsa yavaş yavaş azar azar ver bir kerede verme canım. Ben oğluma surup icirecegim diye akla karayı seçiyorum inaan çok zor.  Verdiğim an tükürüyor yada kusuyor.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 269 göst.
0 oy
0 cevap 41 göst.
23 Mart 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Sevlev (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
9 Mart 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Rumeysaaaaaaa (37 puan) tarafından soruldu
...