0 oy
109 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (24 puan) tarafından
Hanımlar merhaba oğlum 7 aylık ve sürekli kabız oluyor resmen dışkı içinde taşlaşıyor fitil zeytinyağı masaj herseyi denememe rağmen çözüm yolu bulamadım lütfen yardım edermisiniz

4 Cevaplar

0 oy
(700 puan) tarafından
Makarna catlagindan dolayı korkup yapamıyor olabilir canım. Bizde uzun süre çektik. Ara ara uyarı veriyordum poposuna. Doktor kabız olmasını engellemen lazım demişti. Kayısı felan verin.
-Reklam-
0 oy
(118 puan) tarafından
Merhaba benim kızım da öyleydi. Ek gıda ile 3 gün kuralı ile kayısı verdim alerjisi çıkmayınca geceden 4-5 kuru kayısısı çay bardağı dolu suya koyuyorum. Sonra robottan geçirip veriyorum. O gün olmasa bile ertesi gün mutlaka yapmış oluyor. Deneyin isterseniz 
0 oy
(166 puan) tarafından
Popo da çatlak olmuştur canm. Yaparken canı yandığı için tutuyordur. Bir doktor muayenesi yaptır eğer çatlak var ise fito krem eve anestezi kremi karıştırıp sür günde 2 kez poposuna 3-4 gün kadar acıyı kesecek ve poposuna rahatlatacak korkmadan yapmaya başlıcak  tabi genede kabiz olmaması lazım kayısı püresi yapıp verebilirsin ek gida yediklerini içine zeytinyağı koyabilirsin. Bizde yaşadık yaparken zorlanıyor vecok sert yapıyordu kremleri kullandık ve yediklerine dikkat ettim şimdi düzeldi. Bazen katı bezen cıvık yapıyor çok üst işte sert ve zorlanarak yaparsa 3 gün sabah akşam sürüyorum kremleri düzeliyor. 
0 oy
(70 puan) tarafından
Düzenli probiyotik kullanın araştırıp hangisi kabızlığa iyi geliyorsa. Bir de incir ve zeytinyağı kabızlığa çok iyi geliyor. Arada zeytinyağı verin ve alerjisi yoksa incir verin. Artık suyu da içebildigi kadar verebilirsiniz.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 171 göst.
7 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ashima_49 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 459 göst.
1 Aralık 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Doragul (53 puan) tarafından soruldu
...