0 oy
86 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (185 puan) tarafından
Bebeğim 3 aylık sünnet için doktora gitmiştik megameatus teşhisi koyuldu yani idrar deliği geniş ve olması gereken yerde değilmiş ameliyat olması lazımmış .Bu ameliyatı geçiren var mı süreç nasıldı ? Haftaya ameliyatımız lütfen dua edin bugünün hürmetine.

1 cevap

0 oy
(114 puan) tarafından
Biz 2 ay oldu canım ameliyat olali sormak istedigin bir şey olursa yaz 
(185 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun.Kaç aylıkken yaptırdınız,ne için yaptirdiniz nasıl oldu,sonda bebek açısından zor oldu mu , biraz bahsetme sansiniz var mı? Bizim 6 aylıkken olabilirmiş en erken narkoz ağır gelebilir dedi .
(114 puan) tarafından
Canım bizim ki küçükken fark edilmedi 6 yaşında oldu ama bebekken yaptırmak daha avantajlı daha kolay geçiyormuş korktuğumdan daha kolay atlattık idrar deliği daha aşağıda eğrilik vardı bir ameliyatla 3 tedavi uygulandı eğrilik idrar deliği yukarı alındı sunnet en coook dikkat edilmesi gereken şey sonda o oynamayacak çok agrisi olacak ameliyattan çıktığında çok ağlayacak hircin olacak korkma narkozun etkisi geçince kendilerine geliyorlar
(185 puan) tarafından
Sonda korkutuyor beni de ya çıkarırsa diye ,siz nerde kime ameliyat oldunuz peki
(114 puan) tarafından
Ankarada dr Berk BURGU olduk çok memnun kaldık arastirmanizi tavsiye ederim 1 gece hastanede kaldık sonda kaymaması için dikmisti mesela benim iyi ki goturmusum dediğim doktor kendisi.
(185 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ilginiz için :))
(114 puan) tarafından
Rica ederim canım bende çok korkmuştum ama orada olan küçük bebekler vardı onların bizimkinden daha çabuk iyilesti bizim ki daha uzun bir süreç olduğunu büyük olduğu için bu ameliyattan kaçış yok başka bir çaresi de yok doktor önemli iyi araştırılması lazım birde hipospadias derecesi önemli tabi bizim ki uca yakın olduğu için bir ameliyatla atlattık inşallah sizinki de öyle olur çok geçmiş olsun :)
(185 puan) tarafından
Bizimki de hafif dereceliymis şükür ki sadece idrar deliği çok geniş başın tamamını kapliyo sünnet serisiyle yama olarak kapaticaz dedi doktor ,dediğiniz gibi kaçış yok mecbur olacak
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 246 göst.
0 oy
5 cevap 302 göst.
0 oy
1 cevap 115 göst.
...