0 oy
268 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (17 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba. Ben hamileyken kendime işyeri açtım eleman tutmuştum fakat bebeğim 2 aylıkken bıraktı ve dükkanımda kendim duruyorum eşimden destek alarak artık. Bebeğime arka tarafta yatak oyun matı oyuncak bütün düzeneğini kurdum müşteri olmayan her boşlukta onunla oynuyo ve kitap okuyorum. Kızımda sağolsun zor bi çocuk değildir yoğunken kasanın arkasında arabasında oturur beni izler insanlara gülümser her gelene agular sürekli. Kendince çıngıraklarıyla oynar. Fakat bi yandan da evde ki kadar rahat olamadığı için vicdanım sızlıyor çocuğu yıpratıyorum gibi geliyor. Şu an 6.5 aylığız 4.ay atağına kadar çok güzel emdi fakat sonra dikkati dağıldı. Ne zaman emzirmeye başlasam müşteri geldi bıraktım geri aldığımda öfkeliydi. Öyle olunca biberon başladım.  3 4 saatte 1 sağıp verdim sütüm kesilmesin diye hep biberonla içti ama keşke emseydi diyorum sütüm hala var azalsada acaba tekrar emebilmesi mümkünmü. Deniyorum tutmayı beceremiyor
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(29 puan) tarafından
Gece uyurken ver uyanır gibi olup meme arıyor ya işte o zman ver emer ve zamanla alışıyor memeye ama gündüz az az emiyor. Gerçi 8 aylığız şuan sütüm azaldı az geldiği için belkide bırakıyordur yoksa emiyordu.benimde sütüm az dı mama verdik hep meme emmedi sağdım verdim vede sonra gece vermeye başladım emiyor. Bebeğin emmesiyle sütte fark da oluyor. Bide bebek emerken bırakınca sinilenir emmek istemeye bilir keşke yanında biri daha olsaydı sen emzirirken o ilgilenir di müşterilerle sende rahat rahat bebeğin emzirirdin.
-Reklam-
...