0 oy
196 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (2 puan) tarafından
Bebeğim sürekli kucakta gezmek istiyor

6 Cevaplar

+1 oy
(470 puan) tarafından
Normal güven duygusundan daha çok küçük ve koku arıyor ondan. Kokunuzu istiyor yani anne karnında hissediyor kendini 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Normal canım. Bir sorun yok. Sadece senin kokuna alışmıştır kucakta durmayı seviyordur. Zaten sağ sola baksa da bir şey görmez o yüzden bakmıyordur. 
0 oy
(104 puan) tarafından
Çok normal değil mi henüz yeni doğmuş güven oluşmamış tek bildiği anne karnındayken kucağa gelmek istemesi.beklentiniz fazla olursa şikayetiniz çok olur hanımlar.
0 oy
(9,126 puan) tarafından
Çok normal. Gezdirin. Ben hep müzik açıp dans ettim ilk 3 ay kucağımda. Çocuğu uyutup yatağına koyayım düşüncesi ile ayakta gezdirirseniz strese girersiniz bu da bebeğe yansır. Bebekle beraber kucak kucağa zaman geçirmek olursa amaç bebekler uyuyup gider. 
0 oy
(92 puan) tarafından
Baslarda normal tsbiki ama yavaş yavaş bıraktirin. İlerde onsuz hic bisey yapamazsınız. İlgisini cekecek seyler koyun başına onlari izlemeye alışsın yada pusette ana kucağında yaninizda sizi izlesin eline bi oyuncak verin. Ayrıca yavastan dönmeye başlar başını tutmayi öğrenir onu. İcinde oyuncaklar koyabilirsiniz oyun halısı varsa
0 oy
(920 puan) tarafından
Kucağına alışır işi güç yapamazsın paçandan ayrılmaz diyenlere kulak asma. Bu senin bebeğin sen onun için en iyisini hissedersin içinden nasıl geliyorsa öyle davran . Sar sarmala kokla . Kucaklamasan da bu çocuk anneci olacak kucaklasanda çünkü sen onun dünyadaki tek güvenli limanısın o yüzden hiiç stres yapma akışına bırak. Evet hep dip dibe olmak çok zor ama şıp diye büyüyor , Allah kolaylık ve bolca sabır versin 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 398 göst.
0 oy
9 cevap 662 göst.
25 Haziran 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Yağmur 1307 (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 681 göst.
26 Mayıs 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Unalgll (70 puan) tarafından soruldu
...