0 oy
112 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından
6 buçuk aylık kızım sürekli beni emmek istiyor. Gece gündüz saat başı emiyor. Emzirmediğim zamanlarda ağlıyor. Ek gıdayada başladık buna bir düzen getirmem gerekiyor ama 2 haftadır hiç yol katedemedim. Geceleri sık sık uyanıyor. Saat başı yarım saate bir. Emmeden uykuya dalamıyor. Artık yorulmaya başladım. Bu konuda tavsiyeleriniz var mı. Onu üzmek ağlatmak istemiyorum.
Bebek Ayı 6

2 Cevaplar

0 oy
(863 puan) tarafından
19 ayına kadar gecelerı 5 kez uyanıyordum ,sadece 1 gun ıl dısına cıkmıştık hava degısmınden o gece uyanmamıstı o gunu hıc unutmam :) 19.ayda ben bırakmak zorunda kalmıstım kg cok dusmus kas agrılarım baslamıstı. Bebegın gelısımı normal seyrettıgınden doymadıgını dusunmedım konunun ustune cok gıtmedım. Annelik dedım mecbur kalkıcaz fılan ,ben sonradan anladım normalının bu olmadıgını . Umarım sız cozum bulabılırsınız.
(1 puan) tarafından
Şuan o bir güne bile razıyım öyle ihtiyacım var ki bir gece uyuyup dinlenmeye
-Reklam-
0 oy
(860 puan) tarafından
Bende de durum aynı iki haftadır gece 4 kere falan uyanirdi 10 buluyor bazen . Gündüz de yakamdaymis gibi hissediyordum.  İki gündür takip ediyorum aslında geçen ay nasıl gidiyorsak düzenimiz öyle.  Bı buçuk saatte bı meme istiyor.  Ek gıdaya geçince saatler uzuyacak diye düşündüm heralde çok emiyor gibi düşünüyordum . Aslında normalmiş :) 

Ayrılık kaygısı da başladı bence.  Biz yemek yesin emzirmeye saat koyalım dedikce bozuluyor sanki durum.  Diş çıkartma dönemindeyiz onunda huysuzlugu var tabii . Benim şahsi fikrim bu yönde.

Başka fikri olan varsa dinlerim valla günler daha yorucu geçmeye basladi
(1 puan) tarafından
Kesinlikle öyle düzen kurmaya çalıştıkça bozuluyor sanki dediğiniz gibi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 587 göst.
0 oy
2 cevap 231 göst.
0 oy
0 cevap 75 göst.
5 Ocak 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Burcumehmet (2,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 524 göst.
13 Mayıs 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Faruk un annesi (651 puan) tarafından soruldu
...