0 oy
352 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından kapalı
Herkese merhaba Bebegim şuan 4aylik dogdugundan Kolik bir bebekti Sukurler olsun o anlari atlattik yavas yavas. simdide boyle bir problemimiz var Bebegim Hem mama Hemde Anne sutu iciyor sutum az oldugundan mamada veriyorum ama Asla Mamayi icmiyor eskiden iciyordu 4aylik olduktan beri Asla İcmiyor Agzindan dokuyor. Diğer bir sorunda Uykuya cok direniyor Ha uyutup yatagina birakiyorum 10 dkaya Aglayarak Uyaniyor hep boyle uyuttuktan sobra 2,3 defa uyniyor Salliyorum emziriyorum yeniden uyuyo Cok garip Uykusu Kesik kesik Oluyor Bu normalmi?
Bebek Ayı 4
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(812 puan) tarafından
4. Ay atağı bu canım 4. Ayda benim bebeğinde de vardı geliyor gidiyor bir süre sonra mama reddi ve uykuya direnme vardı sabret canım geçecek hepsi 
-Reklam-
0 oy
Profil image (114 puan) tarafından
Çok normal kardeşim maalesef uyumayan bebek uyumuyor. Bir de  destekle uyumaya alışıyorlar sürekli aynı desteği bekliyorlar. Benim bebeğim de öyle. Zorluklarla uyutuyorum yanından gittiğim anda uyanması 10 dk sürmüyor. 6 aylık bu arada. Sanırım bu böyle bir müddet gidecek. 

İlgili sorular

...