0 oy
232 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (113 puan) tarafından

Merhaba hanımlar, sizce bebeğim ishal mi? Her kakasını ağlayarak yapıyor. 67 günlük çok gazı oluyor. Yaklaşık 2 haftadır ne süt ürünü yiyorum ne paketli gıda ne et ürünleri ne yumurta. Kakasında noktalar şeklinde kan gelip ardından egzama başlayınca karar verdim bu diyete. Sonrasında bu belirtiler geçti çok şükür. Fakat hala gaz problemi çok fazla, kakasını ağlayarak yapıyor. Artık öyle yoruldum ki tükenmek üzere hissediyorum kendimi. Acaba ishal mi diye düşünmeye başladım, fakat en baştan beri böyle kakası. Tecrübeli olan anneler yazabilir mi? Teşekkür ederim.

image

4 Cevaplar

0 oy
(95 puan) tarafından
Merhabalar benim bebeğim 4 aylık ve gazlı bir bebek gaz damlası ve probiyotik kullanıyorum 2 hafta önce probiyotik markasını değiştirdim ve o günden bugüne bu şekilde kaka yapmaya başladı öncesinde pütürlü kaka yapardı. Doktora sorduğum zaman daha fazla sindirim yapmıştır kakası pütürlü veya pütürsüz olabilir sorun yok dedi. Sende tabiki doktoruna danışırsın ama bence Bi problem yok kakasında 
(113 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Bizde probiyotik kullanıyoruz fakat gaz problemimiz hala geçmedi. Siz ne kullanıyorsunuz acaba?
(95 puan) tarafından
Nurse Harveys kullanıyorum probiyotik enterogis tavsiye ederim bu ikili çok işe yaradı
-Reklam-
0 oy
(9 puan) tarafından
Eğer sadece anne sütü alıyorsa sorun yok

Ben doktoruma sorduğumda öyle demişti sadece anne sütü alan bebekler ishal olmaz kabız olmaz sorun etme 

Benimkide hep bu şekilde yapıyor kakasını 
(113 puan) tarafından
Evet sadece anne sütü alıyor, teşekkür ederim
0 oy
(302 puan) tarafından
Canım ishal olarak devam ediyor zaten alerjisi var ise ben 2 aylıktan beri diyet yapmaya çalışıyorum. Bi tam düzeliyor diyorum sonra tekrar oluyor. Köpük köpük yapar çişini ve gaz çok oluyor hemde böyle sesli gaz çıkartana kadar ağlıyor. Bizde de kan gelmişti iki defa falan böyle kılcal ince ince oluyor. Galiba başka şeylere de alerjisi var benim bebeğin. Diyecem o ki 22 günde ancak vücuttan atarmış alerjik besini 
(113 puan) tarafından
Ah o gaz gerçekten illallah ettirdi, size de çok geçmiş olsun
0 oy
(40 puan) tarafından
İshal değil anne sütü alan bebeklerin kakası böyle olur. Muhtemelen gazdan ağlıyordur. Probiyotik ve gaz damlası kullanabilirsiniz. Biz çözümü klaire labs for infant probiyotik ve mommy's bliss gaz damlasında bulduk.
(113 puan) tarafından
Probiyotik ve gaz damlası kullanıyoruz fakat nedense şikayetlerimiz bariz azaldı diyemiyorum. Maflor kullanıyoruz, bio gaia kullanıyoruz birde sap simplex kullanıyoruz.
(40 puan) tarafından
Bu ilaçlar malesef kesin çözüm olmuyor. Kiminde ise yarıyor kiminde yaramıyor. Ama zamanla azalacak emin olun. Biraz sabır.

İlgili bir soru bulunamadı

...