0 oy
81 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (633 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bebeğim doğduğundan beri anne sütü ve mama alıyor. Gündüz memeyi sürekli ittigi için mama veriyorduk. Bu zamana kadar böyle geldik. Kabızlık da çok uzun süredir var. Şimdi ek gıdaya tattirmaya başladık ama istemiyor. Mamayi da istemeyince biraz yulafli yapmaya başladım öyle severek yedi . Sıvı halde yine mama püre değil. Şimdi de kabizlik arttı gaz başladı. Mamayi değiştirdim olmadı. Mamayi nasıl verebilirim.Şimdi ben bu bebeği nasıl besleyecegim. Lütfen fikir verin çok psikolojim bozuldu. Mamada hipp combiotice geçtik. Aptamil sma hepsini de denedik. 
Bebek Ayı 6

1 cevap

0 oy
(454 puan) tarafından
 5. Ayda ek gıda tadimlara başladık şuan  7 aylık hala yemiyor itiyor ek gıda reddi devam ediyor ama normalmiş hu durum öyle bir döneme girmiştik ki bebeğim hiç bir markanin mamasını kabul etmedi asla meme reddi başladı ve aç olduğu için ağlıyordu annem pirnc ununu bı dene demişti denedim ve sonuç hepsini yemişti çocuk kabızlık içinde su verin susuz olunca da o şekilde oluyor ve bir çay kaşığı zeytinyagi verin gunde simdj pirinç unu zararlis öyle boyle diyenler olur napayım aç mı kalsın çocuğum sende ek gidaya başlamışsın meyveli falan kedin yap evde 
(633 puan) tarafından
Pirinç unu 6 aydan sonra  verilebiliyor zaten de kabız olur diye korkumdan veremedim pirinç. Su da veriyorum ama nafile. Pirinç ununu mamaya mi karıştırıp verdiniz acaba.
(454 puan) tarafından
Meyveyle karıştırıp verdim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 193 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.
17 Nisan 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Aysun.1986 (708 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 386 göst.
0 oy
19 cevap 1,161 göst.
...