0 oy
99 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (26 puan) tarafından
Sütüm fazla sağmak istiyorum ne yapmam lazım 
Bebek Ayı 4 günlük

2 Cevaplar

0 oy
(136 puan) tarafından
Öncelikle kendi tecrübelerimden yola çıkarak bebeğinizi sık sık emzirmenizi tavsiye ederim. Bir göğsünüzü emzirdikten sonra diğer göğsünüzü sağıp saklama kabında buzlukta saklayabilirsiniz. Daha 4 günlükmüş ve sütümüz emdikçe dhaa çok olur. Ama Bi dışarı çıkma vs acil işlerinizde birisine vs bıraktığınızda ya da hastalığa vs bağlı süt azalma durumunda kurtarıcı oluyor. Sağıp dökmeden muhafaza ederseniz büyük kolaylık olur. Ayrıca her iki göğsünüzde aynı an da boşaldığı için  sağdıkça emdikçe sütünüz azalmaz artar. Manuel Bi pompa çok rahat işinizi görür. 
(26 puan) tarafından
Bir göğsümü emzirdikten sonra diğer göğsüme yer kalmıyor doyuyor uyuyor hemen göğsümde şişip ağrı yapıyor. Mastit olmaktan korkuyorum
(136 puan) tarafından
O yüzden diyorum diğer göğsünüzü ememez o yüzden sağarsanız rahatlarsınız aylar geçtikçe süt sıkıntısı da yaşamazsınız.
-Reklam-
0 oy
(418 puan) tarafından
Daha dört günlük kız hele bi dur bebeğin midesi küçücük zaten öyle hemende mastit olmazsın ilk haftalarda zaten çok şişiyor ikinci ay sütun düzene giriyor ayrıca on sütunu biraz sağ her iki memeden de son sütü bebek emsin çünkü on süt laktozlu olduğu için bebegin sadece susuzluğunu gideriyor. Son süt ise yağlı olduğundan bebeği doyuruyor ona göre bebek son sütü emmerse daha hızlı midesi de genisleyecektir inşallah.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 122 göst.
0 oy
7 cevap 193 göst.
0 oy
7 cevap 174 göst.
3 Şubat 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Minikannee (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 483 göst.
...