0 oy
505 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (10 puan) tarafından
Kızlar merhaba bebeğim43 günlük dün gece dayanamadım bir tane sşgara içtim ama emzirmedim sabaha kadar ertesi öğlen emzirdim mama kullanıyor zaten memeyi uyurken emiyor nikotin geçmiş midir çok vicdan azabı çektim bi daha içmeyi düşünmüyorum:( 
Bebek Ayı 1 buçuk

5 Cevaplar

0 oy
(271 puan) tarafından
Merhaba Osman gonlulal diye bı doktor var YouTube da bir çok videosu mevcut sigara içen anneler içinde videosu var izleyebilirsiniz. İzleme vaktiniz yoksa kısaca özet geçeyim sıkıntı yapmayın nikotin geçmemiştir okadar saat geçmiş üstünden.
-Reklam-
0 oy
(562 puan) tarafından
2 saat geçince vücuttaki nikotin seviyesi düşüyor bu kadar yüklenme kendine insanlık hali stresten normal bence 
0 oy
(727 puan) tarafından
Benim bebeğim 4 aylık hamileyken de kullandım hayla kullanıyorum malesef bırakamadım 
0 oy
(273 puan) tarafından
Keşke olmasaydı ama olmuş, insanız bazen tutamıyoruz kendimizi. İçmişsin sonrasında emzirmemişsin zaten. Sakin ol. 
0 oy
(3,771 puan) tarafından
Evet canim gecer. Ama icmissin yapacak bisey yok. Bi daha icmemeye calis. 
(271 puan) tarafından
Hangi bilgiye dayanarak söylüyorsunuz? Doktorlar bilmiyor siz biliyorsunuz. Belli bir saat aralığı bırakınca geçmiyor.
(3,771 puan) tarafından
Benim bebegim de coklu besin alerjisi vardi. Ekmegin uzerinde ki susam tanesinden bile etkilenirdi. Ekmeklerin susamli kisimlarini ,susamin yakinini bile yemedim. Bilmem anlatabildim mi ?
Noluyo gecmiyo da buharlasiyo mu ? Kandirmayin kendinizide baskasini da. Yediginiz ,ictiginiz hersey aldiginiz nefes hepsi kana karisir ve sut olur.
(271 puan) tarafından
Yediğiniz şeyle solunan havanın alakası bile yok. Ki doktorlarin söylediklerini söylüyorum ben uydurmuyorum. Ayrıca sizi sürekli yorumlarda görüyorum hep böyle negatif insanları yeren bir uslubunuz var. Çok bilmişlik desen değil yani mod düşüren cinsten. Her yorumunuz neredeyse bu şekilde. Garip Allah çocuklarınıza sabır versin
(3,771 puan) tarafından
"Evet canim gecer. Ama icmissin yapacak bisey yok. Bi daha icmemeye calis. " Bu cumlenin nereside negatiflik ve karsi tarafi yermek var ? Olumsuz bi durum oldugunda pozitif yorum yapip karsi tarafi yuceltmeyi dogru bulmuyorum.  Size olumsuz yorumlarim denk gelmis ya da siz onlara dikkat etmissiniz sanirim.
Sigara cok zararlidir. Yetiskinlere bile onerilmez. Hele ki hamilelik ve emzirme doneminde asla onerilmez. Solunan havayla ilgisi yok diyosunuz ama sigara icilen ortamda bile bulunmamak oneriliyo. Bunu diyen de yine doktorlar benim fikrim degil ben uydurmuyorum.
Ayrica benim burada gordugum kadariyla bi yorum isinize gelmeyince o yorumu yapan kisi,cok bilmis,uslubu bozuk,negatif vs vs oluyo.
(271 puan) tarafından
İşime gelmeyecek bişey yok ki postu ben açmadım sonuçta. Siz o negatif enerjinizi her yorumda yapıyorsunuz ztn. Evet canım geçer... geçmez arkadaşım geçmiyor. Belli bir saat aralığı geçince geçmiyor. Önce araştır sonra konuş. Sigara içilen ortamda nefes yoluyla alıyorsunuz çünkü. Kadın içmiş üstünden saatler geçmiş vücut onu sentezlemis ve emzirmis. Alkolde aynı şekilde içtikten sonra kişi tamamıyla kendine geldikten sonra yani alkolun  uçucu ektisi varya geçtikten sonra emzirilebiliyor. Buda yine senelerce okumuş eğitimini almış doktorlar söylüyor. Bilmediğin okadar belli ki....
(3,771 puan) tarafından
Genel olarak yorumlarima denk gelip negatif usluba sahip oldugum kanisina vardiginiz icin yazdim. Yani siz bu sekil dusunup boyle bi kaniya variyosunuz. Yani isinize gelmeyen yorumlarim negatif insanlari yeren bi uslup oluyo.
Sigara icilen ortamda nefes yoluyla aliniyo da kisi kendi icinde ne yoluyla aliyo. Sigaranin zararlarinin vucuttan atilmasi oyle saatlerce suren bi olay degil. Hani ictikten sonra bi sure emzirmese biriken sutu sagip vermese daha sonra emzirse evet bi nebze olsun haklisiniz diyebilirdim.
"Evet canim geçer ." Dogrulari soylemekte insanlari yeren negatif bi uslup olmuyo ,dogruyu soylemek oluyo. Zarari olan bi seye hayir canim iyi mi yapmissin deseydim.
(271 puan) tarafından
Hayatındaki bütün insanlara sabır diliyorum. Allah yardimcilari olsun. Gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm. Okuduğunuzu bile anlayamiyorsunuz.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 399 göst.
0 oy
15 cevap 782 göst.
27 Şubat 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde linalin1 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 354 göst.
10 Ocak 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Alpişkonunannesii (416 puan) tarafından soruldu
...