0 oy
160 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (1,093 puan) tarafından

 Arkadaşlar merhaba. Kızımın toza bazı şeylere alerjisi çıktı. Onu geçtim zaten bebeğin odasının sıcaklık ve nem dengesinin belli bir oranda olması gerekiyor ya bunu nasıl ayarlıyorsunuz. Bir doktor şu cihazı önermiş. Bundan kullanan var mı ? Memnun musunuz ?? 

image

Bebek Ayı 5 aylık

1 cevap

0 oy
(8,957 puan) tarafından
Odanızın nemi yüzde kaç? 
(1,093 puan) tarafından
İşte ölçer yok. Onu sipariş verecektim ama aklıma bu makinalar geldi. Çünkü kızımın toza,yüne belirli kirli havaya alerjisi çıktı :/ Bunlar gerçekten iyi oluyor mu diye sormak istedim
(8,957 puan) tarafından
Nem fazlaysa bu cihaz olan nemi de fazlalaştırır, o zaman daha kötü olur. Siz her koşulda bir ısı ve nem ölçer sipariş edin. Bu cihaz alerjiye etki etmez. Toz, yün, polen alerjisi bende var. Bu sene çok azalttım. Öncelikle hayatınızdan yumuşatıcıyı çıkarın. Bebeğinizin kıyafetlerine zaten kullanmayın ama kendinize de kullanmayın. Sprey deodorantlar ve bazı parfümler benim alerjimi kötüleştiriyor. Bir de hava temizleme cihazı aldım. Linkini aşağıya ekliyorum. Bu cihaz resmen benim hayat kalitemi arttırdı. Ayda birkaç kere ilaç almadan geçmeyen alerji ataklarımı çok azalttı. Olanları da ilaç almadan atlatabiliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Başka marka ya da modellere de bakabilirsiniz, hava temizleyici çok faydalı oluyor.

https://ty.gl/jtucqus794
(1,093 puan) tarafından
Ben de tam olarak bu kısımları düşünüyodum. Nasıl yapmalıyım diye. Evet nem ve ısı ölçer almalıyîm. Benim de aynen alerjim var o yüzden kızımda da var. Biliyo musunuz daha bu hava temizleyiciye bugün baktım. Sizin gönderdiğiniz model kadar ucretlisini alamam şuan ama şu ürünü gördüm linkini bırakıyorum. Yorumlar iyi bundan alsam olur mu ??
https://ty.gl/jnfly8lzl2 yumuşatıcı kullanmadığınızda çamaşırlar kazık gibi olmuyor mu ya ? Ya da onun yerine kullandığınız bir şey var mı ? Ya bana o kadar yardımcı oldunuz ki şuan. Cidden asıl lazım olan tüm cevapları verdiniz. Çok çok teşekkür ederim arkadaşım cidden. Tanrım ne isteğin varsa versin
(8,957 puan) tarafından
Bence o cihaz da olur. Ben aldığımda fiyatı bu kadar yüksek değildi :/ Yalnız şunu da söyleyeyim, bunlardaki hepa filtre kullanıma göre 6 ay ila 1 sene arası dayanıyor. Sürekli yenisini almak gerek. O da şu an 1000 Tl civarı. Tek dezavantajı bu ama alerjik bir bireyseniz bilirsiniz ki buna değer. Çamaşırlar kazık gibi olmuyor. Çamaşır kurutma makinası kullanıyorum, zaten ondan yumuşak çıkıyor ama bazen evin içinde telde kurutuyorum, onlar da sert değil. Kurutma makinası da kıyafetteki tozları azaltıyor. Bir de Dyson aldım, o da evin tozlanmasını geciktiriyor. Reklam gibi cevaplar oldu ama benim alerjimi bunlar el birliğiyle hafifletti. Bir numara hava temizleyici ama :) Rica ederim, güzel dileğiniz için ben teşekkür ederim.
(1,093 puan) tarafından
Ay iyi ki söylediniz filtre olayını. Vay arkadaş ya herşey o kadar pahalı ki şuan. Ne hale geldik. Ya vallahi çok yardımcı oldunuz. Tecrübesizim çocuğum için derhal bir şey yapmak istiyorum. Ki benim de senelerdir alerjim var hiç kendime düşünmemişim ne safım. Olsun bebeğime olsun. Reklam gibi cevaplar ahaha :D olsun çok yardımci oldunuz :) Valla ben de yumuşatıcıya veda diyorum o zaman. Ay ben bu tozlardan bir alerji oldum. Son bir kaç senedir resmen sürekli cilt sorunu yaşadım durdum. Artık bir şeyler yapmak gerekiyor cidden kızım için. Tekrar tekrar çok çok teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım. İyi geceler :)
(8,957 puan) tarafından
Bende hapşırık yapıyor bolca. Sadece yumuşatıcıyı bırakmak bile çok fark ettiriyor. Yumuşatıcıya vermediğimiz parayı biriktirip filtre alıyoruz :)) Rica ederim. İyi geceler.
(24 puan) tarafından
Merve hanım odanın nemini düşüren cihaz var mı bildiğiniz
(8,957 puan) tarafından
Maalesef. Yaşadığım yerde nem oranı ideal. Biraz artarsa camı açıp havalandırmam yeterli oluyor.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
6 Nisan 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde elifffceee (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 218 göst.
2 Kasım 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde elalina (523 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 279 göst.
3 Kasım 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Gonca demir (105 puan) tarafından soruldu
...