0 oy
414 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (6 puan) tarafından
Kizlar merhaba. Bebeğim su an 69 günlük . Sezeryan olduktan sonra 40 gün boyunca lekelenme tarzında oldu. Daha sonra korunmasız ilişkiye girdik eşimle. 61 günlükken de tekrar leke şeklinde kanama oldu ve iki gün sürdü. Ama çok değil . Bı tane pedi anca doldurur toplasak. Sizce bu regl mıdır yoksa hamile kalma durumu var midir

3 Cevaplar

+1 oy
(448 puan) tarafından
Durup durup böyle soruyorsunuz. Çocuk yaptığınıza göre nasıl çocuk yapılır haberiniz var. Korunmasız diye de belirtmişsin. Ne dememizi bekliyorsun tabi ki hamile de olabilirsin regl de olabilir. Senin yumurtlama takvimini biz nerden bilelim? 
(112 puan) tarafından
Böyle tepki vermek yerine susmayı deneseniz olmuyor mu illa kırmak mi gerekiyor ?
(448 puan) tarafından
Kırılacak bir şey yazdığımı düşünmüyorum gebe de olabilir regl de. Korunmasız ilişkiye girdim hamile olabilir miyim diye gelip burda sormak bana çok saçma geliyor. Doktora yazsan böyle bir şeyi o bile bilemez sonuçta. Bu da benim fikrim.
-Reklam-
0 oy
(112 puan) tarafından
Korunmasız ilişki derken nasıl söyleyeyim çekme durumu oldu mu yoksa olmadı mı eğer geri çekme vs olmadıysa hamile kalma olasılığınız var
0 oy
(418 puan) tarafından
Kırkım çıktığında doktora gittim tabi bende sezeryan oldum hamile kalabilirim şuan dedim evet dedi hatta alttan muane etmek istedi izin vermedim karnimdan utrasona bakıp rahmin boş dedi hamile olup olmadığıma baktı hemde kırkım yeni çıkmıştı 6 ayda spiral takmami istedi.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 189 göst.
11 Şubat 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Esra.41 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 382 göst.
0 oy
18 cevap 705 göst.
+1 oy
2 cevap 266 göst.
...