0 oy
113 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (30 puan) tarafından
Bebeğim tam 3 aylık sütüm var ama 10 dk emiyor bırakıyor sonra tekrar emmek istiyor. Bu süre zarfında mama takviyesi de alıyor mecburen çünkü doymuyor. Ne yapabilirim?
Bebek Ayı 3

2 Cevaplar

0 oy
(21 puan) tarafından
Aynı sorun bende de var, sadece sagarak verebiliyorum
(30 puan) tarafından
Sağıp veriyorum onda da yine istiyor çok ilginç
-Reklam-
0 oy
(2,180 puan) tarafından
Memeyi verince 1 saat sonra emmemeli diye bisey yok ki. Artik cevreye ilgisi artti daha kisa ve daha sık emmek isteyebilir. Emzirmek saatle olmaz ilk 1 aydan sonra. Doyup doymadigini aldigi kilodan anlarsiniz. Surekli meme istiyo diye mama verip sutunuzu de azaltmayin. Ne zaman isterse emzirin.
(30 puan) tarafından
İlgisi dışarıya arttı evet ama doyma hissi de yok hep memede kalmak istiyor. Sağ göğüs emerken birden itiyor geri almıyor ve o göğüsü verdiğimde geri almıyor sola geçtiğim zaman yine 10 dk emip bırakıyor. Göğsümün dolmasına izin vermiyor
(2,180 puan) tarafından
Memenin dolmasi beklenmez zaten. Sise degil memeler. Siz emzirirken ayni zamanda sut bezleri sut uretir. Sislik vs olmamasi sut yok demek degildir. Surekli memede olmasi sut yetmiyo demekte degildir. Benim ikinci oglumda 5,5 aylik bazen versemde istemez bakinir bi iki cekip, sonra bi bakarsin yarim saat sonra feryat figan istiyo. Normal seyler. Kilosu iyiyse ve bezi doluysa, dolsun memem veriym diye dusunme. 6 ay boyunca memeyle butusuk yasar bebekler.

İlgili sorular

...