0 oy
224 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (4 puan) tarafından
Kizlar oğlum 18 aylık olacak iki aydır asla bişey yemiyor beni emiyor ve meyve yiyor onun dışında ne kahvaltı yapıyor ne öğlen yemeği nede akşam yemeği yiyor doktora götürdüm geçen hafta beni tersledi bildiğin yani cocugun senin gibi yemesini mi bekliyorsun dedi acayipsiniz dedi bugün tekrar başka doktara götürdüm kan ve idrarina baktı bişey yok deyip yolladı benim gibi olan var mı nasıl açtınız iştahını bebeğinizin ( bu arada iştah açıcı şurup da kullanıyorum ama faydasını görmedim ) tavsiyelerinizi bekliyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(571 puan) tarafından
Bebeğin kilosu güzel ise ı yüzden ters tepki veriyor olabilir ler benim oğlum da iştahsız hangi doktora götürdüysem ilgilenip tahliller yaptılar.
(4 puan) tarafından
1 yaşından beri 9.05 kiloda aslında hiç almadi da vermedi de
(571 puan) tarafından
Bnm bebeğim de asla yemek yemek istemez takviye edici gıdalar kullandım.raporlu mama kullandım iştah problemini aşamadım .
-Reklam-
0 oy
(19 puan) tarafından
Oğlum 17 aylık ve neredeyse beş aydır doğru düzgün birşey yemiyor.bu süreçte dört azı dişi çıkardı.şimdide yan kesici dişler geliyor.sizinkide büyük ihtimal dişten iştahsızdır.çok üstüne gitmeyin.siz ne yiyorsanız salçalı acılı ,ekşili o tarz şeyleri eline verin tadına baksın.belki bir şeyi sever kendisi ister
0 oy
(182 puan) tarafından
Diş doneminde iştahsızlık oluyor. Zorlamayın iyice açıimasını bekleyin. Tahlilleri iyi demişsiniz. Sıkıntı edilecek bir şey yok. Dişleri çıkınca yemeğini güzelce yiyecektir. 1 yaşında 10.5 kiloydu 2 yaşına girdi yeni 11 kilo oldu. Zorlamiyorum iyice acikip kendi talep ediyor yemeği. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 231 göst.
0 oy
4 cevap 241 göst.
5 Ekim 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Cihangir (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 433 göst.
...