0 oy
225 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (88 puan) tarafından
Kizlar ne verebilirim bilmiyorum tadimlari yaptim bitti ama corba olarak ne yapabilirim gun icinde nasil besliyebilirim bilmiyorum

3 Cevaplar

0 oy
(40 puan) tarafından

Ayy bende burada beklim :angel:

(814 puan) tarafından
Bende bekliyim dün 7 aylık olduk hala tadımlık yiyor bir çay kaşığı kadar
-Reklam-
0 oy
(271 puan) tarafından

Aslında denettirdiginiz herşeyi uyumlu olanları karistirip verebilirsiz. 

Havuç+ıspanak+ şehriye+ zeytinyagi bu şekilde mesela bunu oğlum çok severek yedi.
Havuç+ bal kabağı veya normal kabak + patates+ irmik yapılabilir. 
Tavuk veya kemik suyu verdiğinizde birer küp içine atabilirsiniz. 
Soğan sarımsak denettirdiyseniz çorbalara biraz biraz ekleyebilirsiniz. Malum sarımsak çok faydalı.ve daha lezzetli oluyor. 
ben biraz koyu kivamli yapıyorum bland edip veriyorum genelde. Daha taneli olsun isterseniz bunları rendeleyip pisirebilirsiniz. Tel şehriye pirinc kullanabilirsiniz. Taneliye alisir ve sulu olduğu için yutmasida kolay malum. 
Tereyağı veya imkan dahilinde sade yağ kullanılabilir ben kullanıyorum zeytin yağıni kabızlık yaşamasın diye muhakkak pişme işlemi bittikten sonra katıyorum. 
Bir furya başladı şimdi bebek ek gıda dönemi için kurutulmuş sebzeli kıymalı çorbalar makarnalar bisküviler 4 buçuk aylık ek gıdaya başladık 7. Aydayiz hiçbirine para vermedim şahsen evdeyim her öğününu anlık yapıp veriyorum. Ama halihazırda elimin altında olsun derseniz bir çok çeşitli şeyler var onlardan alınıp yapılabilir. Bebek tarhalari vs.. muhallebiler. 
(271 puan) tarafından
Ha birde Instagramda bu şekilde tarif veren bir çok sayfa var onlardan da bakabilirsiniz. Ztn 6 7 ay evir çevir hep aynı şeylere dönüyor kısıtlı şeyler malum.
0 oy
(521 puan) tarafından
Bende tecrübe ediniyim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 317 göst.
0 oy
1 cevap 329 göst.
0 oy
8 cevap 591 göst.
...