0 oy
117 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (108 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar bebe im yaklaşık 2 haftadir öksürüyo doktora götürdüm devlet bakmıyor malum özele götürdüm ilk başta korkma calpol ver bol bol emzir bide zaditen damla ver günde 8 damla dedi 5 gün kullandik aradim doktoru geçmedi çogaldi öksürük dedim getir dedi tekrar götürdük dinledi sırtini dedi bronşlarda hafif hırıltısı var zaditen ve ventolinin şurubunu kullan kullandik yok yine geçmedi dün aradim günde 4 kere yarim ventolin buhar ver günde 2 kere pulmicort ver bisolnatur öksürük şurubu ver pazartesi de kontrol e getir dedi ne yapacağimizi şaştik o kadar ilaç vermiyorum valla siz doğal ne yapiyosunuz acaba ne keser şu hallet hastaliği
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(136 puan) tarafından
Ayak altına sarımsaklı zeytin yağı yapıp sürebilirsiniz. Günde 3 öğün. İnanılmaz iyi geliyor 2 yaşında kızım var nr zaman öksürse sadece bu tarifle atlattık. Buharın içine iyot damlatın o da çok rahatlatacaktır. Bi de #kadim hemşire ve #merih kafası sayfalarına Bi bakın derim. Kullanan insanların yorumları filan çok güzel dönüşler var bunlarla ilgili. Bende çok faydasını gördüm. Kızımın öksürüğünü en uzun 5 günde kesti. Daha erken faydasını gördüğümüz zamanlarda oldu. En son afedersiniz balgamlı kusarak tamamen Bi an da bitiyor. 3 aylıkken de yaptım 2 yaş oldu hala yaparım. 
(108 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
-Reklam-
...