0 oy
329 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (4 puan) tarafından
tarafından kapalı
Ya 50 günlük bebek aralıksız 8 saat uyanık kalır mı? Gazını çıkarıyorum gazı yok biliyorum ama uyanık kalıyor 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(214 puan) tarafından
Bizde öyle olmuştuk neyi var acaba diyordum ama sonra zamanla düzeldi şimdi 3 ay 8 günlüğüz
-Reklam-
0 oy
(169 puan) tarafından
75 günlük bebeğim var az önce zorla kucağımda uyudu daha doğrusu tükendi artık ağlamaktan sebebi de gaz sancısı siz istediğiniz kadar gazı yok deyin mutlaka gazı vardır onca gaz damlası kullanmama rağmen hala gazı var üstelik alttan üstten gazını çıkarıyorum geçen gün doktorumuz da söyledi siz istediğiniz kadar çok gazını çıkarmayı deneyin gaz sancısı olucak dedi 
0 oy
(10 puan) tarafından
Kalır bacım kalır 57 günlük bebem dün gece bana illallah ettirdi hemde griptim ilk günüydü kafamı kaldıramıyodum yani tek sebebi var gaz. Gerçi bazen uykuya geçemedikleri için de ağlıyorlar ama genel olarak gaz. Çıkarsalar bile gaz dolu içerisi maalesef 6 aylık olana kadar devam 
Profil image (114 puan) tarafından
7.aydan selamlar. Halen gazla ugrasıyoruz :(
(10 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcımız olsun :(
0 oy
Profil image (173 puan) tarafından

Tavsiyem 4 cu bebeğim şuan 106 günlük emziriyorsanız kendinize toz kimyon çayı yapın için 5 dk sonra emzirin haftada iki üç gün yapın bir bardak gaz felan hiç sıkıntınız kalmaz gaz ilacı felan kullanmanıza da gerek kalmaz her yemeğinize pişerken yarım çay kaşığı da kimyon koyun <3:)

0 oy
(2,292 puan) tarafından
Tek sebebi gaz olmayabilir, ac olabilir, sicaklamis olabilir uygun ortam yoktur uyumasi icin vs. Gazi varsa kucakta ritmik hareketlerle dalabilir.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 1,062 göst.
0 oy
5 cevap 269 göst.
10 Şubat 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Sena55 (149 puan) tarafından soruldu
...