0 oy
227 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (195 puan) tarafından

image

migros sanal markette de satılıyor en iyi marka sonuçta ama bir iki yorum var kötü demişler 

1 cevap

0 oy
(98 puan) tarafından
En iyi marka diye bir şey yok. Bilindik marka diye bir şey var. En çok tercih edilen marka diye bir şey var. Belki çocuğuna iyi gelmemiştir. Deneyip göreceksiniz. Her marka her çocuğa iyi gelmeyebilir. Mesela kullandığımız ve çok bilinen bir bez oğlumda pişik yaptı taşırıyordu ama başkası memnundu. 
(1,064 puan) tarafından
Aynn oyle islak mendil sahsen cokta muhim degil. Prima islak mendil alana kadar farkli marka alinabilir vok cok cok fazla indirimdeyse okey ama hic gerek yok gepsi ayni isis goruyor yenidogan islak mendil. Bez konusunda evet prima kullaniyorum aktif bebek ile premium care arasinda bile daglar kadar fark var ama islak mendil icin bukadar oahaliya gereksiz
(98 puan) tarafından
Katılıyorum en güzeli çocuğu taharetlendirmek ben yapabilirsem oğlumun poposunu yıkıyorum. Önceden kullanıyordum ama şimdi yıkamak daha iyi çünkü ciddi anlamda feci çıkarıyor :) sonra da güxelce kuruluyorum pamuk bezle. Şükür oğlum hiç pişik olmadı. Dışarda mecburen kullanıyorum. Onunda alkolsüz parabensiz ve parfümsüz olanını tercih ediyorum.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,392 göst.
0 oy
4 cevap 383 göst.
0 oy
7 cevap 2,532 göst.
6 Temmuz 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Dyguylaa (186 puan) tarafından soruldu
...