0 oy
187 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (382 puan) tarafından
Diş cikarma donemi cocuklar yurumeyi adim atmayi ayakta durmayi reddeder dogru mu

3 Cevaplar

0 oy
(172 puan) tarafından
Hiç alakası yok canım ikisi bağımsız şeyler. Evet diş dönemi ağrılı geçer ama öğrenme becerisini sekteye uğratmaz. Ayakta da durur yürüde konuşurda. Oğlum dişlerini ard arda patlattı. Beşinci aydan sonra neredeyse her ay bir diş çıktı ve maşallah 11 aylıkken yürümeye başladı. Eğer hevesi varsa yardım edin yürümeye başlasın. Çok fazla düşmemesini sağlayın ki korku oluşmasın. 
-Reklam-
0 oy
(307 puan) tarafından
Ben de inanmam pek ama annemler şey derler dişi ayağını bastı geç yürür bu diye ondan mı ne bilmem kızım dişi erken çıktı 15 aylık yürüdü:)
0 oy
Profil image (4,555 puan) tarafından
Yegenim ilk dişini de ilk adımını da tam 18 aylıkken halletti .Doktorlar ikisi içinde son zaman 18 aylık demişlerdi. Eğer hâlâ diş cikarmazsa ya da yürümezse araştıralim demişti hemen hemen aynı günler içinde ilk adımı atarken ilk dişini de patlatmış oldu sonra zaten sorunsuz şekilde arka arkaya çıktı dişleri. 

Kızım da 8 aylıkken iki dişini birden patlattı ve ilk adımlarını da tam 8 aylık dinemde atmıştı ama gel gör ki 14 aylık olana kadar bağımsız yürümedi bu süreci doktorlar yürüyor olarak kabul ettiler çünkü koltuk yastık yürüme arkadaşı gibi şeylere tutunarak yürüyordu sadece bagimsiz olarak hiçbir yardım almadan adım atması aylar surdu o kadar. Diyeceğim o ki bu tür şeyler yıllar boyunca ağızdan ağıza dolaşan doğruluğu kesin olmayan şeyler her bebek farklı gelişir işin özü bu 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 129 göst.
31 Temmuz 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Dnd (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 232 göst.
0 oy
8 cevap 461 göst.
...