0 oy
141 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızım tam beş aylık oldu ama geçen hafta durmadan ağlıyor ve ishali vardı doktora götürdüm enfeksiyon kapmış ilaçları verince biraz rahatladı ama şimdi ilaçları bıraktım öksürük başladı ve su gibi ishali var ne yapmalıyım bilmiyorum şimdi bende grip oldum ve emziriyorum nasıl iyilesecegiz başına gelen var mi

2 Cevaplar

0 oy
(1,126 puan) tarafından
Birlikte ilaç kullanmanız lazım tekrar doktora gidin sizde oda birlikte ilaç içerseniz birlikte iyileşirsiniz 
-Reklam-
0 oy
(180 puan) tarafından
Merhaba 

Önce sizin iyi aktivite almanızı öneririm.

Redexson iyi bir takviye . Ek gıda almayan bir bebek henüz sanırım bol sıvı alin ve bolca emzirin. Zaten en faydalı olan anne sütü olacaktır. Sevgiler .
(14 puan) tarafından
Teşekkür ederim ek gıda ya başlamadık daha ama sütüm azaldı hastalıktan bende iki gündür bir çay kaşığı kadar yoğurt veriyorum zararı olur mu
(180 puan) tarafından
Ek gıda için 6 ay anne sütü daha sonra başlamanızı öneririm. Bence sutunuzu artırıcı şeylere yönelin. İnanın bu tüm gıdalardan daha değerli. Emin olun o yoğurdu ilerde zaten yiyecek. Ama Anne sütü bittiğinde dönüşü olmuyor. Neden erken ek gıdaya başlamamalisinz onuda söylemek isterim  bebeklerin sinir ve sindirim sistemi tam olarak gelişimini tamamlamamış oluyor ve sindiremedigi için farklı sorunlar oluşuyor. Kabız en basit örneğidir.
Sevgiler
(295 puan) tarafından
Canım.gecen hafta bende senin gibi oldum. İlaç aldım doktora gidip mecburen sütüm azaldı istah ta kalmadı anca toparladım yeni yeni. Bolca şu içmeye çalış birde kimyon rezene çayı 8yi geliyor hemde süt yapıyor.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 460 göst.
0 oy
6 cevap 341 göst.
30 Haziran 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde dilara3425 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 185 göst.
...