0 oy
271 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (5 puan) tarafından
tarafından kapalı
KIZLAR 5 AYLİK BEBEGİM (ERKEK) MUKUSLU YEŞİL İSHAL GÖRÜYORUM YAKLAŞIK 1 HAFTADİR. BUNUNLA BİRLİKTE BİR DE BOGAZ AĞRISI, ŞİŞKİNLİĞİ VB. SORUNLARLA DEVAM EDEN ATEŞ DE VAR. HASTANEYE GÖTÜRDÜM İLAÇLAR VERİLDİ VE ALINDI, KULLANDİRMAMA RAGMEN HENUZ BİR GELİSME YOK. VE YAKLAŞIK 1 HAFTADİR DEVAM EDEN BU HASTALIKTA GOZLE GÖRÜLÜR KİLO VERDİ. BUNUN İÇİN SİZCE EN ETKİLİ TEDAVİ NE OLUR? VEYA NE YAPABİLİRİM?
Bebek Ayı 5
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(247 puan) tarafından
Enfeksiyon mu kaptı acaba ya
(5 puan) tarafından
Bilmiyorum, daha henüz 5 aylık olup ek gıdaya da geçmediği için, herhangi bir bitkisel tedavi uygulamaya da korkuyorum. Acaba ne yapmalıyım diye düşünüp duruyorum sadece.
-Reklam-
0 oy
(473 puan) tarafından

Tekrar doktora götürün kg kaybı her hastalıklarında oluyor ne yazikki ilaç değişikliği iğne veya anlık Serum yapabilirler birdha görünün ilerlemeddn

(5 puan) tarafından
Bulunduğum adres ve konum da olan hastane de ki çocuk doktorları yalnızca hafta da 2 gün hastane de olmuş oluyorlar. Acile götürdüğüm de de neden doktorlar burdayken getirmiyorsunuz diye kavga çıkaran acemi stajyerlerle uğraşmış oluyorum. Bu yüzden de böylece çaresiz bir şekilde yalnızca buraya sormak elimden geliyor.
(473 puan) tarafından
Haftada 2 kez mi hastanede oluyorlar nasıl Hastane orası yaaaa
Hangi günler ordalar orda olduğu günlerde götürün sağlık ocağına gidin onlar da iyi ilaç verir enazindan yada Bi otobüse binip şehir Hastanesine götürün buradaki kişiler ilaç verip sizin derdinize derman olamaz zaman kaybı olur şehir hastanesine gidin çocuk doktoru olan ambulans çağırın Bi şekilde sizi Hastaneye goturmeleri için sağlık bakanlığını arayin çocuk doktoru olan bir Hastaneye gitmek istiyorum die yardımcı olurlar
(473 puan) tarafından
Anlattiklariniza göre enfeksiyon kapmış tedavi olması lazım
(5 puan) tarafından
Keşke bu dedikleriniz bazen her anlamda mümkün olabilse, fakat çoğu zaman mümkün olmuyor ve evet yanlış okumadınız, yalnızca 2 gün oluyorlar. Eşimin görevleri yüzünden atandigimiz konum Siirt ve çok kısıtlı herşey çok. Şehir hastanesin de bile adam akıllı doktor yok ve randevu bulamıyorum. Sizi de böyle uzun uzun yazarak yordum kusura bakmayın.
(5 puan) tarafından
Götürdüm ve hiçbir tedavi yapılmadı. Aksine azarlayip gonderdiler.
(77 puan) tarafından
Aaa öyle saçmalık olur mu sağlık bakanlığını arayıp şikayet ve önerilerinizi bildirip mağduriyetinizi anlatın
0 oy
(2,352 puan) tarafından
Antibiyotik verdiyse her gün aynı saatte uygun dozda verin. Maalesef artık hastalıklar çok geç iyileşiyor. Bir haftaya toparlar inşallah. 
(5 puan) tarafından
Antibiyotik verilmedi maalesef. Yalnızca ağrı kesici. Duan için de teşekkür ederim.
(2,352 puan) tarafından
Geçmeyen ateş, ishal çocuğu iyice sıvı kaybına uğratıp tüketir halsiz kalır. Antibiyotik nasıl verilmemiş. Kan tahlili yapıldı da bişey çıkmadı mı ondan mı vermedi. Bence beklemeyin ateş ishal hâlâ devam ediyorsa acile götürün. Serum verirler en azından aç kalmaz.
(5 puan) tarafından
İnanın götürdüm ve doktorlar burdayken gündüz neden getirmediniz diye azar işittim sadece. Ve bulunduğum konumun Hastanesi'nde de doktorlar haftanın yalnızca 2 günü burada olmuş oluyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizleri de yordum kusura bakmayın.
(2,352 puan) tarafından
Vallaha ben de bilemedim şimdi. Üzüldüm. İyi gelen ilaç verseydi de iki gün gelseydi doktor önemli değil ama işte. Gerekirse 112 yi arayın. Bebeğin sağlığı her şeyden önemli.
(5 puan) tarafından
Kesinlikle öyle. Yorumunuz için teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 306 göst.
22 Ekim 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Kubra_16 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 612 göst.
+8 oy
0 cevap 338 göst.
27 Aralık 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ayyse (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 339 göst.
...