0 oy
283 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (3 puan) tarafından
Merhabalar. 12 aylık bebeğim uyuduğundan itibaren neredeyse 2 saatte bir uyanıp emerek tekrar uyuyor. Bazı uyanmaları ağlayarak bazıları ise sakin oluyor ama emmeden uykuya tekrar dönemiyor. Sizler nasıl başardınız, gece emzirmeyi nasıl bıraktırabilirim? Önerilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. 

2 Cevaplar

0 oy
(2,180 puan) tarafından
Disler tamamen cikmadan o gece uyanmalari kesilmiyor. Aglayarak uyanmasi dis agrisi. Emmek istemesi de karin acligi, aliskanlik vs degil. Agriyi bastirmak ve rahatlamak. Yani o an agri kesici gorevi goruyor meme. Benim ilk oglum 19 aylik tum disleri cikarmisti. Zamana yayarak, ilk once uykuya memesiz dalmayi ogrettim. Kitap vs okuyoduk snra sarilip yatiyoduk. Sonra gece kalkinca su verdim. Icip geri yatti yani susadigindan kalkiyormus. Suan emzirmeyi kessenizde uyanacak bi sekilde, sadece disten olmasa da bi sebepten kalkar.
(3 puan) tarafından
Çok teşekkürler. Su vermeyi deniyorum ama kendini yatakta atıyor istemiyor suyu. Evet diş çıkartıyor daha yeni patladı bi tanesi de. O zaman uykusuz gecelere devam :)
-Reklam-
0 oy
(205 puan) tarafından
Haftaya bugün 19 aylık olcaz bizde de durum aynı gece emmesi artık kabusa döndü.malesef yanımızda yatiyor ve gece her uyandığında meme emmek istiyor sabaha kadar meme ağzında oluyor desem yeri.cok yıprandım ve yoruldum ben de en azından şu geceleri biraktirabilsem süper olacak.bakalim bi yol gösteren olur elbet,burda bekleyim bende :((
(3 puan) tarafından
Ben hala yanıma almamakla direniyorum. En fazla sabah 6 gibi uyandığında yanıma alıp tekrar 1 saat uyumasını sağlıyorum. Gece kalktığında da 2 memeden biraz emzirip ağzına emziği tıkayıp yatağına koyuyorum. Umarım sizde çözersiniz durumu da uykunuza kavuşursunuz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 590 göst.
0 oy
3 cevap 570 göst.
24 Mayıs 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Nesliha (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 591 göst.
28 Ağustos 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Bucurugunannesii (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 227 göst.
...