0 oy
308 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (576 puan) tarafından
Merhabalar. Bu aralar bebekllerde ailelerde çok duyuyorum bu salgın hakkında ve açıkçası korkuyorum.  Size sormak istediğim bu hastalık ne şekilde nerden bulaşıyor, yakalanmamak için ne yapmak gerek?  Önceden önlemimi alayım da sonradan zor oluyormuş kurtulması. Herkese sevgiler.
Bebek Ayı 23

2 Cevaplar

0 oy
(1,250 puan) tarafından
U. Yuzlu biriyle temasla eşyasını kullanınca bu illa kıyafet değil havlu battaniye gibi şeylerden de gelebiliyor u. Yüzlü olan kişi dokunduğu yere bişey bırakıyor ne bırsktığını bilmiyorum ama ben evlenmeden önce yaşadım nerden nasıl geldi bilmem ki tecrübe de yoktu doktor odaların duvarlarına kadar dezenfektan ve beyaz şirketle sil demişti
(576 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için.
-Reklam-
0 oy
(11 puan) tarafından

Bizde u.y.u.z.la mücadele ediyoruz daha doğrusu bebegimiz bi atlatamadı.Kesinlikle en yakin aile üyeleriyle bile temasta bulunmayın.opmesinler sarsılmasınlar.bunu söyleyince alınıyorlar ama sonra bizler uğraşıyoruz.alinan alınsın.

Hava yoluyla da bulaşıyor diyorlar ama şöyle söylim  ben bebegimi hic kalabalığa avm vb yerlere götürmediğim halde aşırı dikkat ettgim halde bulaştı.ve bence bu esimin ailesinden bulaştı bebege. Çünkü onlar dışında bebegi seven öpen yoktu. Doktora gttgmiz de  kendi örtümüzü sermeden sedyeye yatrmadim hiç.hast. den eve gelince her zmn giysilerini hemen cikartir bebegi hemen yikardim mikrop kol geziyor sonuçta.cocugumu hava alsin diye açık havada gezdrdim hep kimse olmayan yerlerde.ama geldi bizi buldu ve bencr temastan. 
Alınan alınsın kırılan kırılsın çocuklarımız ve sağlıkları daha önemli  kimseyle temas ettirmeyin..Umarım hic bir zaman bu lanet seyle uğraşmak zorunda kalmazsınız.
(576 puan) tarafından
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim aydınlatıcı oldu. Sizlere de çok geçmiş olsun inşallah kurtulursunuz en kısa zamanda. Malesef temastan koruyamıyorum çocuğumu her ne kadar öpmeyin desem de şapır şupur öpüyolar. Daha öncesinde bu konuda çok tartıştım bişey farketmedi ne yazık ki. Şimdi salgın var desem ne var biz uyuzlu muyuz diye yine tartışıcaklar, ki evlerinde de bi sürü kedi var ve ev kedisi de değil sürekli dışarı gidip gelen kediler :(
(11 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun bazı insanlarla tartışmak bile yersiz oluyor maalesef İnşallah bir mikrop bir hastalık bulaşmaz
(576 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 470 göst.
13 Ekim 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Tgba222 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,062 göst.
0 oy
6 cevap 612 göst.
4 Ekim 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Dnzdnz (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 964 göst.
...