0 oy
477 göst.
4-6 yaş arası çocuklar kategorisinde (216 puan) tarafından
Arkadaşlar oğlumun ateşi yok .sadece küfür öksürük var.hele geceleri çok acıyor.oksuruk.surubu veriur..kesmiyor.oksururken çok kötü oluyor.pekmezle tereyağ ısıtıp veriyrm kesmiyor.cildircam .başka.napabilir.

5 Cevaplar

0 oy
(6,399 puan) tarafından
Öksürük şurubu önce ilerletir sonra düzeltir bunun yerine soğuk Buhar verin ıhlamur bal yapıp icirin ayak altına zeytinyağı sarımsak deneyin 
-Reklam-
0 oy
(35 puan) tarafından
Mustellanin göğüs balsamida iyi geliyor öksürüğe ayaganin altına sarımsaklı zeytinyağında sürülürse iyi gelir yada zeytinyağı ilitip gogusunue sırtına şurup bı bez koyabilirsin
0 oy
(93 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

pekmez limon birazda zeytinyag veriyorum ben bundan fayda gorduk. Icebiliyosa bi s9gani dograyip uzerini gececek sekilde bal ekleyin 3 saat sonra sulaniyo onu sabah aksam verin birer kasik buyuklerde. kucuklerin olcusunu bilmem eger icebilirse alerjisi falan yoksa bunu verin.Yine nacizane tavsiyem doktora goturmeniz cigerine inmis olabilir balgamliysa oksuruk.


simdi baktim 4_6 yas arasiymis oglunuz benimkide ayni 4 yasinda. hastaligimiz hic eksik olmaz cokta zayif bagisiklik dusuk.

smdi sabah uyaninca 2 kasik pekmeze bikac damla limon sikip icirmeye basladm. 
corbalarina sarimsak katiyorum. 
Sarimsak , bal, limon kürü veriyorum.
bide multi balik yagi vermeye basladm mollers ti suan oceana donduk.
sirtina gece yatarken havlu koyuyorum bide.
umarim sizdede ise yarar gecmis olsun.

(216 puan) tarafından
Çok tşkr ederm .
0 oy
(149 puan) tarafından
Benim kiz 27 aylık biz ilk üç aylıkken bronşite yakalandık halada devam ediyor.1.5 yaşından beri bal sarımsak limon karışımı veriyorum sabah akşam birer tatlı kaşığı elhamdülillah hava makinemizide yapmaz olduk ilaç karsitiyim ben zaten bir kere evime oksurek şurubu almadım kız için.Siz bu karışımı her hafta bir kerede verebilirsiniz hasta olmadığı vakitlerde o zamanda bağışıklığı güçlendiriyor zamanla azaltıyor oksuregide daralmayi burun akintisinida.Birde dut kurusu demleyip icirin onunda çok faydasını gördük biz.
0 oy
(451 puan) tarafından
Günlük yapabilirsiniz aktardan alıp çok iyi geliyor. Ve bal limon ılık su buda çok iyi geliyor

İlgili sorular

...