0 oy
165 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (149 puan) tarafından
Hanımlar bu aralar ne istiyorsa ağlayarak yaptırmaya çalışıyor.Yapmasak oturuyor siniri geçene kadar ağlıyor vuruyor.Bunu yapmasak olurmu annecim şöyle yapalimmi diye açıklama yapıyorum dinlemiyor bile Siz ne durumdasınız?
Bebek Ayı 28

4 Cevaplar

0 oy
(655 puan) tarafından
20 aylık kızım bu bir aydır istediği birşeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyo ilk başta anlamadım her istediğini yaptım tek göz yaşında sonra sonra fark ettim ki huy edindi herşeyi ağlayarak yaptırıyor. Şimdi hiç takmıyorum. Çünkü her dakika abartısız her dakika kalk gel elimden tutup gezdiriyor elinde beni su istiyor etrafa dökmek için. Yada abur cubur istiyor devamlı kestim kalkmıyorum her dakika senin peşinden dolanamam yoruldum oturuyorum oturmak istiyorsan gel yanıma otur. Yada oyun oynayalım diyip dikkatini başka yere çeviriyorum. Genelde olumlu oluyo. Yada taktı da mı takıyo arada ama hayır diyorum ihtiyaç dışı keyfî yaptığı zamanı anladığım zaman yoksa yok. Ağlıyor sonra susuyor. İlk zamanlar ağlaması uzundu şimdi kısaldı:)
-Reklam-
0 oy
(9,150 puan) tarafından
Demek ki bu aylar hep böyle. Vallahi canımdan bezdiğim bir aydı. 14 ay ve 28 ay. 29 aydayız biraz daha iyi durumumuz. Çok inatlaşmadım. İlk kural diyebilirim sadece ona zararı olacak şeyler icin katı kural koydum. Kapıyı ben açıcam, asansör düğmesine ben basıcam. Bir yere giderken 50 kere kapıyı açıp tekrar kapatıcam bunlara hep müsade ettim  ama kitaplığa tırmanmaya çalıştı asla müsade etmedim. İnatlaştıkca huyları da kötüye gidiyor çünkü. 29 ay dayız. Daha iyi durum. Ama kapı çalınca ben açıcam devam ediyor. Bir büyük konuşmam oldu zamanında bu konuda ordan başıma geldiğini düşünüyorum. Eve biri gelip kapıyı biz açınca kendilerini tekrar dışarı çıkarıp zile bastırıp beyefendiye açtırıyoruz. Ben bunu inatlaşma olarak da görmüyorum aslında. Ben büyüdüm bunu yapabilirim diye kendini kanıtlama çabası. Eve geliyoruz herkes içeri giriyor. O dışarıda kalıyor kapıyı kapatıyoruz zile basıyor. Ben geldim diyor. Hoş geldiniz diye kapıyı açıyoruz. 
0 oy
(790 puan) tarafından
Benimde aynı yerlere atiyo kendini gormmezden geliyorum vallaha kendi geliyo sonra barışalım mi diyorum sarılıyor geçiyor yoksa anlamadı laftan anlatmadan önceden ilgisini başka yere çekebilyodum şimdi onuda yemiyo illa istediği olacak diye ağlıyor yapmmiyorum yinede 
0 oy
(2,386 puan) tarafından
4 yaşına girecek hâlâ aynı. Kibarca ve net bi açıklama yaptıktan sonra ağlamasına izin verin. Susturmaya çalışmayın. İçini rahatlayınca susar gelir sarılır. Biz ilk çocuk diye kıyamadık ondan uzun sürdü sanırım. Yöntemi öğrendim dayanırsan kosa sürede kurallara alışıyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 349 göst.
14 Ekim 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Angel24 (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 129 göst.
0 oy
1 cevap 155 göst.
...