0 oy
252 göst.
Profil image 3-6 ay arası bebekler kategorisinde (671 puan) tarafından
Başlıkkkkkkkkkkk 

6 Cevaplar

0 oy
(3,652 puan) tarafından
Ay hic gerek yok kiz
-Reklam-
0 oy
(202 puan) tarafından
Canım ben ilk bebe yatmazda oturtmaya başladım benim çok işime yaramıştı bayada kullandım. Bazen eşimle yer sofrasında yerdik yanıma oturturdum düşme kendini incitme ihtimali yok piknikte vs de çok yardımcı oluyordu bazende önüne oyuncaklarını çıngıraklarını falan koyar ona oturturdum oyalanırdı baya yani illa alınmalı mı diye sorarsan maddi durumun varsa al tabiki ama illa gerekli değil sonuçta bizde bebeyatmazla büyümedik :))  
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Ben anneme yaptirmistim oğlum pek sevmedi kullanmadık sonra e bebekten banyo ve mama koltuğu gibi bitseydi adı ondan almıştım onunla oturuyordu tam oturmaya başlayınca onu banyoda bazen tatile gittiğimiz yerlerde mama sandalyesi olarak kullandik 
0 oy
(112 puan) tarafından

Ayy ben aldım valla hiç gerek yok sepetin içine yer yapıp orda oturtuyorum :)

(112 puan) tarafından
Benim kızım sevemedi
0 oy
(314 puan) tarafından
Ben oğlumda almıştım sevmişti bayağıda işime yaramıştı. Şmdş kızım var onu da oturturum tek başıma büyütüyorum mecbur bebeği ni yere koymam gerekiyor. Onun içinden oğlum çekip çıkartamaz en azından. :D kardeşim diye kucagına almak istiyorda
0 oy
(457 puan) tarafından
Ben aldım 4.5 aylıkken koymaya başladım 6. Ayda desteksiz oturunca bıraktım 1.5 ay kadar kullandım, memnun kaldım çok işimi gördü ama bana sorarsan çok gerekli değil. Bebekler için banyo oturağı alırsan daha mantıklı en azından onu büyüyünce de kullanabilirsin. Ablama gidince banyo oturağının içine minder koyup oturtuyordum mesela.
Profil image (671 puan) tarafından
Zemine vakumlarından sabitlemek gerekli değil mi halı üzerine koysak çocuk hareket edince dönebilir mi o tehlike var mı
(457 puan) tarafından
Halı üzerinde vakumlayamıyorsun, ben halı üzerinde de oturtuyordum hiç de devrilmedi ama çocuğa da bağlı. Bebeyatmazı eltime verdim mesela onun çocuğu onda bile atıyormuş kendini nasıl beceriyorsa artık :)
Profil image (671 puan) tarafından
Kesin benimkide atar o kabiliyet var :D
(457 puan) tarafından
Olabilir canım şimdiki bebişleri bıraksan düz duvara da tırmanır :D

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 103 göst.
0 oy
6 cevap 243 göst.
0 oy
14 cevap 512 göst.
23 Şubat 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Dnd (443 puan) tarafından soruldu
...