0 oy
163 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba kızlar ıyı aksamlar. Bebeğimde kafa yamuklugu var doktor bı o tarafa bi bu tarafa yatır dedı yaptım duzelmedı.bu gun ortopediye goturdum beyin cerrahı gormeli dedi beyin de hasar oluşturabılır dedi Allah korusun cok kötuyum dusuncesi bıle kotu. Ankara şehır hastanesınde beyin cerrahi kımı önerırsınız 
Bebek Ayı 12

1 cevap

0 oy
(101 puan) tarafından
Ben 2 ay önce gittim iki doktor var birde asistanları hangisine randevu alırsanız farketmez sonuçlara Harun hocada bakıyor. Birileri olmadan karar vermiyorlar. Yüksek ihtimal ölçüme gönderirler bize öyle yapmışlar net sonucu ondan, sonra söylüyorlar. Bende çok korkmuştum ama bebeğiniz ayın özelliklerini gösteriyorsa korkmayın birşeyi yoktur. Bu arada randevuyu uygulamadan değil doğrudan 182den alın ancak ordan veriyorlar. 
(101 puan) tarafından
Bu arada yanlışlık olmasın çocuk hastanesine çocuk beyin cerrahisine götüreceksiniz.
(1 puan) tarafından
Allah razı olsun cok ama cok tesekkur ederım sıze de gecmıs olsun. Harun soyısmı ne pekı acaba? Bir de cocuk beyın cerrahısınde mı ıki doktor var?
(101 puan) tarafından
Ne demek çok çok geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Doç Dr. Harun Demirci Ankara Bilkent Şehir Hastanesi çocuk beyin cerrahisi doktoru. Yetişkin alırsanız bakmazlar çocuğa yönlendirirler zaman kaybetmeyin hiç. Evet çocukta iki doktor var birde asistan ama çabuk randevu buluyorsunuz sorun olmuyor. Bayanda ilgililer.
(1 puan) tarafından
Çok ama çok tesekkür ederim.uygulamadan zaten cıkmıyor cocuk beyın cerrahısı dıye 182yı arayıp alcam randevuyu.inşallah hepımız guzel haberler alırız son bulur bu sorunumuz
(101 puan) tarafından
Rica ederim. Aynen 182den alın. İnşallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 101 göst.
31 Temmuz 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Meha (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
...