0 oy
216 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (146 puan) tarafından
Sizde de var mı bu ağlama krizleri?

6 Cevaplar

0 oy
(1,021 puan) tarafından
Bacım bu krizler artarken ilerliyor o aylarda başladı suan 2 yasindayiz ne zaman biter bilmiyorum 
(146 puan) tarafından
Gerçekten mi ya :( o kadar çok inatlaşıp ağlıyor ki ne yapacağımı bilmiyorum
(1,021 puan) tarafından
Bende bende bide bagira bağıra duyan çocuğu dövüyorlar sanır
-Reklam-
0 oy
(3,806 puan) tarafından
Evet 17 aylikken basladi. Aglama ,kendini yerlere atip aglama. İstedigi bisey olmayinca yapmaya basladi. Bende neden olmamasi gerektigini acikladim ,aglayabilirsin dedim. Bu huyu zamanla azaldi. Suan 25 aylik yapmiyo. 

Ama suan daha farkli sorunlar var herseyi kendiisi yapmak istiyo yapamayinca veya izin vermeyince agliyo,ofkeleniyo. Yine ayni sekil aciklama da bulunuyorum. Ya da bastan soruyorum kendin yapmak ister misin diye. Sen yapmayacaksan ben yapacagim diyorum. Mesela disaridan gelince merdivenleri kendisi cikmak asansore kendisi binmek ister. Ama bi turlu cikmaz. Bende kendin mi geleceksin yoksa ben gelip alacagim diyorum. Bi kac kez gelmedi bende kucagima aldim cikardim ,itiraz etti agladi tabi. Simdi ben mi alayim kendin mi dedigim de geliyo. Arada tabi gelmemezlik yaptigi da oluyo. Bazden de bidahakine istedigini yapalim ama soyle falan diyorum. Oyle iste 2 yas zor :)
(146 puan) tarafından
Gerçekten 1,5 yaş böyleyse 2 yaştan gözüm korkuyor ama görünen o ki herkes aynı sorunu yaşıyor. Geliyor gelmekte olan :))
0 oy
(136 puan) tarafından
Hoşgeldin 2 yaş sendromu :) 
(146 puan) tarafından
Ne sendrom bitti ne de atak :)
0 oy
(190 puan) tarafından
Valla anlatıyorum doğrusunu sarılalım mi teklif sunuyorum isterse sarılıyoruz ama istemiyorsa tamam annecim ağlamaktan hakkın ağla acilirsin diyorum seni anlıyorum bı doğru değil ama ağlamak istiyorsan ağla tabi ben burdayım istersen sarilabiliriz biraz rahat bırakıyorum normal dönüyor üstüne düşersem kriz uzuyo düşmeden kendini değersiz hisetmesin istemiyorum bekliyorum içimden dua ediyorum artık yapacak biseyim kalmadı çünkü bırak bide hamileyim bazen bende tutamayıp ağlıyorum çocuk ağlamayı kesiyor n bileyim rabbim gerçekten annelere güç kuvvet versin 
0 oy
(63 puan) tarafından

Hemde nasıl dibini yaşıyoruz :D

0 oy
(71 puan) tarafından

Şuan yasiyorm 18 aylık oqlumun huyu çok değişti sürekli ağlıyor kucak istiyor kim giderse arkasında ağlama krizlerine Girio kendini yere atio elini sinirden yere vuruyor Olmadı artık kaynanama verdim şuan o Bakio 1 haftadır Cunku kızım 3 aylık rahatsız Oda Hanqisine Yetisecegimi Bilmiyorm Sağolsun Kaynanam Bakarım Dedi Aklın Kalmasın Benden İyi Baktiqinada Eminim Cunki Herzmn Bi Tlfn Açmam Yeterli Oluyor Ona :)

(222 puan) tarafından
Bebeğinizden ayrı degilsiniz dimi bir haftadır yanlış anlamadim
(71 puan) tarafından
Günlük görüyorum 2.3 sokak geride yakınız

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 216 göst.
3 Aralık 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Elifffffffffff (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 287 göst.
0 oy
0 cevap 179 göst.
18 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Muhammedtalham (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
...