0 oy
236 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (249 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Arkadaşlar k 50 günlük bı beslenmede 4 kez kustu acaba usuttumu anlamadım. Uykuya da gecemiyor kusası geldiginden.ev bana soğuk gelmiyor üstü de çift katlı.elleri soğuk tu sadece:(

1 cevap

0 oy
(26 puan) tarafından
Yattigi odanin isisi 23 24 derece mi? Bebegin atesine de bakin? Midesini usutmus olabilir. Emziriyorsaniz ayaklariniz yerle temas edince corap ve terlik mutlaka olmali ve ya sirtiniz ve gogsunuz acik kalmissa ince giyinmis olabilir banyodan sonra olabilir. Hemen etkiliyo ozellikle de fiskirarak cikardiysa cok doymus yada sarsilarak tutulmussa ayri ama bu ikisidedegil bi kac defaysa bi ihtimal mide usutmesidir gecen hafta bizimfe oyleydi hem ben daha fikkat ettim mamanin sicakligina ve gogsumun usutmemesine hemde bebege bir iki cay kasigi ilik su verdim gunde iki defa filan. Ayrica gunde bir defa da bir cay kasigi calpol verdim agrisi azaldi ilik suyu icince gaz da cok guzel cikardi ci dort gune gecti. Dr imkaniniz varsa tavi yinede goturmekte fayda var. Bizim kaldigimiz yer uygun olmadigindan goturemiyoruz biz sık sık. 
(249 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için yattigimz oda sıcak oluyor .gün içinde oturduğum oda daha büyük olduğundan serin oluyor.ya o yüzden usuttu.yada sütümü sagiyorum oda serin geliyor olablir.ah keşke tutsa gogsumu de bende rahatlasam.:( Emerken terliyor o da usutmesine sebep olabilir bende napcagmi şaşırdım.
(26 puan) tarafından
Cok dikkat edin kayinvalidemin evinde dogum yaptim orada da kaldigimiz oda cok buyuk ve soguktu haliyle sarip yatiriyordum diger odalar cok sicakti drriginiz gibi emerken de terliyordu gece o soguk odada filan bebegim 28 gunlukken bronsit oldu burun akintisini basta gecer sandik oksuruk basladi goturduk gec kalmissiniz dedi doktor kuvoze koydular 15 gun kuvozde kaldi brnde anne odasinda Allahtan emzirme mama alt degisme vs imi uc saatte bir cagiriyolardi hep yanindaydim. Cok sukur atlattik simdi 90 gunluk olduk hastanede de ogrendigim benim bilmedigim cok sey varmis onlari ogrendim vesile oldu. Sizde dikkat edin beline bez koyun terledikce onu yenileyin ve ayni sicaklikta durmaya ozen gosterin .
(249 puan) tarafından
Çokda emiyor hiç ağzı boş durmayacak:)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 123 göst.
15 Mart 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Bukettt.. (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
28 Ocak 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Btl.143 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 266 göst.
24 Haziran 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Linkin (1,231 puan) tarafından soruldu
...