0 oy
126 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (3 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bebeğim 8 aylik emeklemiyor desteksiz oturamıyorum  sadece kendi istediği zaman desteksiz  oturuyor 9.500 kilo kilosu hep normal dediler  Ağu ugu gibi sesler çıkarıyor alkış yapıyor sürekli huzursuz ve ben etrafın sürekli beni yargılarından çok sıkıldım emeklemek bi gelişim değil ila emekleyeck diye birsey yok allahnicin artık güzel şeyler duymak isyiyorm bunlar normalmi
Bebek Ayı 6 9
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(9 puan) tarafından
Bu o kadar normal bir şey ki bazi bebekler 1 yaşına kadar emekleyemez bazıları 9 aylık yürümeye başlar. Yani her çocuğun gelişimi farklı. Kimseye kulak asma He de geç. Herkes her şeyi çok iyi biliyormuş gibi konuşmalar yapıyor. Bosver kulak asma kimseye. Bebeğin sağlığı yerindeyse emeklicektir. Bunun için endişelenme bebeğinle sürekli konuş onu yürümeye teşvik et. Önüne ilgisini çekecek şeyler koy ve ona doğru emeklemesini sağla. Hiç bir şeyi de kafana takma.
-Reklam-
0 oy
(444 puan) tarafından
Benimde dokuz aylık kızım emeklemiyor zamanı gelince elbet yapar bosverin milletin dedigini
0 oy
(115 puan) tarafından
Sana şöyle söyleyim canım benim ben ne dçnmüşüm ne emeklemişim 9 aylıkken direk yürümüş annem şaşırmış hatta yürüdüğümü görünce birden korkmuş  benim bebeğim 6 aylık şuan sürekli dikilmek istyor nadir dönüyor canı isterse yada ben desteklersem ama desteksiz oturmaya başladı yavaş yavaş yani demem o ki her çocuğun gelişimi çok farklı hiç üzme o tatlı canını yavrucağınşa güzel zamanlar geçir ❤️
0 oy
(125 puan) tarafından
Tabiki çok normal. Bazı bebekler erken emekler , bazı bebekler emeklemeden direk yürür.

Benim kızım var şuan 28 aylık. Emeklemeden yürüdü. 1 yaşını geçtikten sonra yürüdü hemde. O yüzden çevrendeki insanların düşüncesini umursama. Onlar hep konuşur inan bana :)

İlgili bir soru bulunamadı

...