0 oy
281 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (66 puan) tarafından
Bebeğim 3.5 aylık bugün 1 kere kakası böyleydi ilk defa karşılaştım kan ve mukus var  bebeğimin davranışları normal gaz sancısı vs yok. Yüz veya vücudunda egzama tsrzı döküntü falanda yok. Sabah kahvaltıda biraz fazla kaşar peyniri yeniştim doğduğundan beri süt ürünlerini çok az tüketiyordum normalde ama tüketiyordum yani diyet falan yapmıyordum. Bugün yediğim kaşardan kaynaklı olabilir mi ne yapmam lazım alerji midir yoksa başka bişey mi? Doktordan randevu aldım götüreceğim ama tecrübeli annelerden de fikir almaUpload failed: [object Object]k istiyorum. 
Bebek Ayı 3.5

2 Cevaplar

0 oy
(3,844 puan) tarafından
Resim yok canim. Kaka da kan varsa muhtemelen alerjidir. Sadece sut urunleri alerjisi olmaz. Coklu besin alerjisi de olabilir. Muhtemelen bebegin bagirsak tepkili alerji. Diyet yapinca zamanla gecen bi alerji cesidi. Sakin ol ama en kisa zamanda uzmanlik alani alerji olan bi doktora gotur. Cocuk doktoruna goturme. Kafana gore diyette yapma.
(66 puan) tarafından
Direkt alerji doktoruna mı götürmem lazım çocuk doktoruna götürüp onun yönlendirmesi gerekmez mi peki
(3,844 puan) tarafından
İmkaniniz varsa ozel klinikte hizmet veren alerji doktorlari var onlara goturmenizi tavsiye ederim. Biz ilk universite hastanesinde alerji bolumune gitmistik ama yanlis tedavi uygulandi hatta alerji degil dendi.
(66 puan) tarafından
Anladım istanbulda yaşıyorum önerebileceğiniz bi doktor var mı acaba
-Reklam-
0 oy
(66 puan) tarafından

Resimi yükledim şimdi

image


İlgili sorular

0 oy
6 cevap 304 göst.
+1 oy
3 cevap 509 göst.
0 oy
3 cevap 926 göst.
0 oy
2 cevap 464 göst.
...